Outfit, Lifestyle, Fashion

pian lomalla

26/07/2016

merenhelmi-veera-4
En oo muistanutkaan mainita täällä blogin puolella, että mulla alkaa tän viikon lauantaina koko elokuun mittainen loma. Oon kyllä tosi iloinen siitä. Elokuulle kun loma alkaa, on paljon mukavia juttuja tiedossa. Ehkä eniten taidan tällä hetkellä odottaa sitä, että pääsen mustikkaan ja vattuun! Vain enää 4 työvuoroa jäljellä ja lähden kyllä samantien metsään :) Syyskuun alussa jatkuu sitten opiskelut täällä Kuopiossa. Ja sellaisen päätöksen tein muuten, että en tee töitä nyt ollenkaan muutamaan kuukauteen. Aion panostaa syksyn ajan opiskeluun. veera-9veera-99
high heels & dress H&M / bag Louis Vuitton / sunglasses RayBan 
veera-554veera-5
Veera-Merenhelmi-satama-4
Tällä asulla käytiin eilen poikaystäväni työvuoron jälkeen syömässä ja istusttiin hetki rannassa. Kuten kuvistakin varmasti ootte huomannut, on Kuopiossa sataman alue mun lempparipaikka. Saa muuten nähdä miten kauan täällä vielä asutaan (ei olla vielä ihan varmoja, tehdäänkö maisterivaihe Kuopiossa vai mahdollisesti jossain toisessa kaupungissa), mutta täytyy siihen asti ottaa kaikista tän kaupungin hyvistä puolista kaikki irti, kuten siitä, että lenkkipolut ja luonto on lähellä. Siitä tykkään kovasti!

Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

Kommentoi artikkelia

2 Kommentit on "pian lomalla"


Vieras
Lala
1 vuosi 6 kuukautta sitten

Saisko noihin sun hiuksiin liittyen taas postausta? :) Näyttävät niin hyvinvoivilta ja paksuilta että olis kiva tietää niistä lisää! Sulla taisi jossain vaiheessa olla niiden kanssa ilmeisesti vähän ongelmia, kerroit että olivat ohentuneet tms? Nyt ei näyttäis olevan enää mitään hätää niiden suhteen.

wpDiscuz