Lifestyle, Health

kauppakassin sisältö

27/05/2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein joskus viime vuonna postauksen ruokakassin sisällöstä ja siitä postauksesta tykättiin ainakin silloin (juttu löytyy täältä). Niimpä otin kuvat mitä löytyi mun kärrystä pikaisen kauppareissun jälkeen viime viikonloppuna kun kävin ensin Prismassa ja loput hain K-Supermarketista. Näin sen takia, koska Prismasta en löytänyt ainakaan sillä kertaa esimerkiksi luomuporkkanoita ollenkaan.

Mutta kauppareissulla mukaan tarttui tälläkin kertaa aika perusjuttuja kuten kananmunia, vihanneksia, kookosmaitoa, hedelmiä, kahvia, soijamaitoa, pastakastiketta ja mozzarellajuustoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Pauligin Cafe New York -kahvia testaukseen ja se yllätti tosi positiivisesti. Oli kyllä tosi hyvää! Toinen mun lemppari on toi Starbucksin House Blend. Toki noiden lisäksi tulee tehtyä melko usein kahvia myös Nespresson kahvikoneella, millä saa taas vähän erilaista kahvia ja siinä makuja pystyy helposti vaihtelemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tää kuvassa näkyvä soijajuoma sopii mielestäni tosi hyvin kahviin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Omat kommentit:
– Yleensä ostan kananmunat myös luomuna, mutta tällä kertaa ostin niitä leipomista ja lettujen tekemistä varten, joten en hennonut ostaa kalliimpia luomumunia.. Mutta useimmiten ostan kuitenkin kananmunat luomuna.
– Mun oli tarkoitus ostaa suomalaisia (luomu) porkkanoita, mutta ostin vahingossa espanjalaisia! Ehkä se ei nyt kuitenkaan maailmaa kaada. Koitan kuitenkin suosia parhaani mukaan suomalaisia tuotteita.
– Appelsiineja ostan todella, todella harvoin, koska suosin ennemmin kotimaisia marjoja. Tällä kertaa ostin pari appelsiinia appelsiiniriisiä varten, mikä on muuten tosi hyvää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden lisäksi meidän korista löytyy usein muun muassa lanttua, bataattia, kaalia, punajuurta, lohta, makrillia (lidlissä halpaa), hirssihiutaleita, tattarihiutaleita, kvinoaa, soijajugurttia, rucolaa, pinaattia, sipulia, valkosipulia, teetä, pähkinöitä, siemeniä, gluteenitonta näkkileipää, mausteita, gluteenitonta pastaa, kermaviiliä / creme fraichea, vuohenjuustoa, fetajuustoa, poikaystävälle joskus maitorahkaa jne. Ja tietenkin sitten muita perusjuttuja kuten siivousaineita, vanulappuja, biojätepusseja jne.

Huomenna olis tarkoitus tehdä kauppareissu jälleen Prismaan, joten voisin ehkä kuvailla kauppakassin sisältöä myös toiseenkin kertaan niin saatte vähän laajemman kuvan kuin pelkästään yhden keikan perusteella :)

Kommentoi artikkelia

9 Kommentit on "kauppakassin sisältö"


Vieras
Mari
1 vuosi 11 kuukautta sitten

Hyvältä näyttää ostoskori! Luin jostain että suomalaiset porkkanat ovat loppuneet kaupoista :/ suunnitteletko aina etukäteen esimerkiksi ensi viikon ruokia? Joku reseptipostaus arkipäivän ruuista voisi olla kiva!

Vieras
Jonna
1 vuosi 11 kuukautta sitten

Tosi kiva postaus, tykkäsin! Eilen viimeeksi pähkäilin, mitä ostaisi kaupasta ja tästä sai kivasti vinkkejä. Noudatan gluteenitonta ja laktoositonta (pääosin yritän välttää maitotuotteita) ruokavaliota. Miten teet esimerkiksi pastakastikkeen, mitä laitat siihen proteiinin lähteeksi? En lihaa nähnyt ollenkaan, ettekö syö lihaa? Itsekin haluaisin vähentää lihan syöntiä, mutta se vain tuntuu niin ”vaikealta” keksiä sitten tilalle jotain :D poikaystävän kanssa mietitään ruoat aina liha kala kana periaatteella, mutta haluaisin päästä siitä eroon ja keksiä kivoja lihattomia ruokia. Voisitko tehdä reseptipostauksia? Täällä yksi innokas lukija ainakin! :) kiitos blogistasi ja ihanaa kesää!

Vieras
Mindy
1 vuosi 11 kuukautta sitten

Onko sulla siis keliakia kun käytät gluteenittomia tuotteita?

Vieras
Bruun
1 vuosi 11 kuukautta sitten

Moikka :)
Syötkö kotimaisia kasviksia ympäri vuoden? Entä kuinka tarkkaan (tai katsotko lainkaan) syöt satokausien mukaisesti? Entä mitkä ovat ne syyt, miksi suosit suomalaista?
Sulla on kyllä ihana hyvänmielenblogi :)

wpDiscuz