Beauty, Collaboration

Jane Iredalen luomiväripaletti testauksessa

10/05/2016

Jane-Iredale-luomiväri-10
Mulla on tarkoituksena siirtyä pikkuhiljaa nykyistä enemmän luonnonkosmetiikkaan ja ylipäätään puhtaampiin tuotteisiin. Deodoranttina oon käyttänyt luomudeodoranttia tai mineraalikiveä jo pitkään. Hammastahnaa ostaessa valitsen aina fluorittoman luomutahnan. Lisäksi oon muun muassa vaihtanut vartalovoiteiden käyttämisen kookosöljyyn ja käsivoiteet jojobaöljyyn ja manteliöljyyn, mutta vielä on kuitenkin paljon parantamisen varaa.

Jane Iredalen tuotteista kiinnostuin, koska ne eivät sisällä haitallisia täyte- tai sidosaineita kuten talkkia tai mineraaliöljyjä, eikä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita kuten parabeeneja. Jos tuotteissa tarvitaan säilöntäaineita, niissä käytetään luonnollisia säilöntäaineyhdistelmiä. Olen alkanut viime aikoina kiinnostua entistä enemmän myös siitä, mitä kosmetiikkatuotteet sisältävät, ja aion alkaa lukemaan sekä opiskelemaan aihetta tarkemmin. Mielenkiintoisia juttuja, koska kosmetiikan kemikaaleilla epäillään olevan vaikutusta koko kehon toimintaan ja terveyteen.

Jane Iredalen luomiväripaletti on ollut mulla käytössä nyt joitakin viikkoja. Ensimmäiseksi kiinnitin huomiota kauniin pakkauksen lisäksi siihen, miten tasaisesti ja nätisti väri levittyy luomelle. Se ei keräänny luomipoimuihin, pysyy hyvin paikoillaan, eikä lähde varisemaan. Tätä onkin ollut helppo käyttää kun oon ollut pitkiä päiviä töissä ja koulussa, jolloin meikin tulee pysyä paikoillaan aamusta iltaan. Luomiväri pysyy hyvin luomilla, vaikka ei käyttäisi silmämeikinpohjustusvoidetta ollenkaan.

Jane-Iredale-luomivärit-5
Ruusuja-1Jane-Iredale-luomiväri-1
Jane-Iradale-luomiväri-4
LouisVuitton-Speedy-1
Nätit kosmetiikkapurkit, hajuvedet yms. saa olla esillä :) 
Jane-Iredale-tuotteita
Eiks oo kivannäköiset myös noi Jane Iredalen keltaiset purnukat?  Meikinpuhdistusaine ja kasvovesi on luomutuotteita, mistä plussaa. Nämä tuntuvat tehokkailta sekä ihoa kosteuttavilta ja hoitavilta. Tästä BeautyPrep -sarjasta on tulossa oma postauksensa myöhemmin.
Jane-Iredale-kosmetiikka-Jane-Iredale-luomiväri-2
Tällaiset pehmeät mattasävyt sopivat hyvin arkeen, mutta tällä paletilla voi tehdä tarvittaessa myös juhlameikin. Jos meikissä tarvitsee useampaa eri sävyä, sopivat tämän paletin vaihtoehdot hyvin yhteen myös toistensa kanssa. Kuvissa mulla on tätä luomiväriä tosi hennosti, mutta nyt viime aikoina oon innostunut tekemään tämän paletin ansiosta huomattavasti useammin myös tumman ja melko näyttävän silmämeikin, vähän vaihtelua… Etenkin tota harmaata on tullut käytettyä paljon, sillä saa kauniit varjostukset!
Jane-Iradale-luomiväri-3ruusut-3

Jane Iredale tuotteista löydät halutessasi lisätietoa täältä, ainesosaluottelon täältä sekä jälleenmyyjälistan täältä.

*Luomiväri on saatu testikäyttöön

Onko Jane Iredale teille merkkinä tuttu? Jos on, mitä tuotteita olette kokeilleet/suosittelisitte kyseiseltä merkiltä? 

Kommentoi artikkelia

5 Kommentit on "Jane Iredalen luomiväripaletti testauksessa"


Vieras
Anonymous
1 vuosi 9 kuukautta sitten

Voisitko joskus tehdä postauksen tai ottaa kuvia myös tuosta näyttävästä, tummemmasta silmämeikistä? :)

Vieras
Lempi
1 vuosi 9 kuukautta sitten

Niin kauniit sävyt <3

Vieras
Anonymous
1 vuosi 9 kuukautta sitten

Kiva postaus ja kauniit kuvat jälleen kerran! :)

Vieras
Anonymous
1 vuosi 9 kuukautta sitten

Kaunis olet

Vieras
Anna
1 vuosi 8 kuukautta sitten

Mikä huulikiilto sinulla on näissä kuvissa käytössä?

wpDiscuz