Lifestyle

aamu

18/02/2016

Merenhelmi-blogi-5Merenhelmi-blogi-4
Merenhelmi-blogi-2veera-merenhelmi-blogi-11
Veera-Merenhelmi-blogi-40Veera-Merenhelmi-15Veera-Merenhelmi-blogi-10

Tammikuussa julkaisin näistä kuvista osan (täällä postauksessa) ja nyt vihdoin ja viimein nämä loput! Koitan nyt laittaa tänne blogiin vähän erityylisiä kuvia, jotta tulee vähän vaihtelua.

Vielä kun jaksaa painaa täysillä koulu- ja työhommien parissa tämän ja huomisen päivän, pääsee viettämään vähän rennompaa viikonloppua perheen kanssa ja voi nukkua pitkään. En olekaan nähnyt perhettä tänä vuonna ollenkaan, muistaakseni jouluna viimeksi. Suunniteltiin siskon kanssa, että aiotaan tehdä myös tällä kertaa kun meen kotiin, brunssi koko muulle perheelle. Olisi mukavaa mennä myös yhdessä pitkästä aikaa kuvailemaan… Vaikka nyt onkin ollut jotenkin energisempi olo tehdä töitä ja opiskelumotivaatiokin on palannut pikkuhiljaa, on pieni loma varmasti ihan hyvää vaihtelua. Tai loma ja loma, joudun ottamaan läppärin mukaan ja tekemään kouluhommia varmasti aika paljon myös siellä, mutta ajatus siitä, että näkee pitkästä aikaa perhettä ja voi viettää heidän kanssaan aikaa edes jonkin verran, tuo jo loman tunteen :)

En muuten tiedä miten selviän mun tämän kevään kurssitavoitteesta kun tuntuu, ettei aika vaan yksinkertaisesti riitä. Tällä hetkellä kun kalenterissa on paljon hommaa, oon ottanut aamusta aikaa itselleni ja keskittynyt silloin pienen hetken niihin asioihin, joista tykkään ja joita en välttämättä kerkeä tekemään päivän aikana. Se, että aamulla on hyvä fiilis ja energinen olo, vaikuttaa yleensä merkittävästi siihen, minkälainen loppupäivästä tulee. Nyt viime aikoina oon heti herättyäni rauhoittanut kehon ja mielen joogaamalla/meditoimalla hetken (youtubesta löytyy hyviä joogavideoita), lukemalla hyvää kirjaa (tällä hetkellä menossa mm. Rhonda Byrnen Sankari -kirja, aivan ihana) ja juomalla kupin lempikahviani (Nespressoa / Starbucksin ruokakaupassa myytävää suodatinkahvia) kaikessa rauhassa. Välillä oon kiertänyt pienen lenkin rannan lähettyvillä tai tehnyt pikaisen kotitreenin. Pieniä juttuja, mutta ne tekevät minut aamuisin onnelliseksi :)

Loppuun pakko laittaa vielä pieni lainaus Byrnen kirjasta, mitä luen parhaillaan: ”Kun heräät aamulla, sinun pitää tehdä vain yksi iso päätös: valitsetko hyvän vai huonon asenteen. Positiivinen asenne on ratkaisevan tärkeä” – Peter Burwash  

Kommentoi artikkelia

15 Kommentit on "aamu"


Vieras
Ihmettelijä
2 vuotta 1 kuukausi sitten

Miksi Instagram-tililläsi lukee ”Finnish/american blogger”?

Vieras
Tipa
2 vuotta 1 kuukausi sitten

Kivaa vaihtelua nämä erityyliset kuvat. :) Mutta niin, tosi kaunis yömekko, muistatko mistä se on peräisin?

Vieras
Toinen opiskelija
2 vuotta 1 kuukausi sitten

Millaisia kursseja käyt tällä hetkellä? Kuinka paljon tavoitteenasi on saada opintopisteitä tältä vuodelta? :)

Vieras
aaa
2 vuotta 1 kuukausi sitten

Oletpas kuuma pakkaus! lisää tätä. :)

wpDiscuz