Outfit, Lifestyle, Travel

reissukuvia ja viikon kuulumiset

09/02/2016

Veera-Merenhelmi-loma-9Veera-Merenhelmi-loma-21veera-merenhelmi-lomallaVeera-Merenhelmi-loma-15Veera-Merenhelmi-Loma-16
veera-merenhelmi-loma-10Veera-Merenhelmi-Loma-7Veera-Merenhelmi-loma-11

En oo kerennyt blogin pariin pitkään aikaan, ollut jotenkin niin kauheesti tekemistä koko ajan. Perjantaista sunnuntaihin tein töissä pitkää päivää ja työpäivien jälkeen oon ollut jotenkin niin väsynyt, etten oo tehnyt kauheesti mitään muuta kuin käynyt saunassa vähän rentoutumassa ja kömpinyt sänkyyn hetkeksi hyvän kirjan pariin. Niinä päivinä kun on ollut vähän lyhyempiä työpäiviä, oon sen ”vapaa-ajan” lähinnä opiskellut ja käynyt salilla.. :)

Ja mitäs muuta… Kurssit ja koti etenee… Laitoin viime viikolla Vepsäläisen verkkokaupasta tilaukseen sen haaveissani olleen Kartellin Victoria Ghost -tuolin, jota mietin täällä postauksessa. Ja eilen kaupunkikierroksella ostettiin poikaystäväni kanssa myös uudet (Lamp Gustaf merkin Cosmos -nimiset) kattovalaisimet, joista tykkään kovasti. Olin itseasiassa pitkään miettinyt juuri kyseisten valaisimien hankkimista, mutta en viitsinyt ostaa niitä aiemmin täyteen hintaan. Siinä voi kuitenkin säästää suurenkin summan jos jaksaa olla kärsivällinen… Tälläkin kertaa odotus kannatti, nimittäin eilen käydessäni Anttilassa, huomasin noiden molempien olevan -70% alennuksessa. Ostin siis saman lampun kahdessa eri koossa (35cm ja 50cm -kokoisina). Ajattelin, että sen isomman voisin laittaa olohuoneeseen ja pienemmän ehkä makkariin / eteiseen. Huomasin muuten juuri, että noi näkyvät olevan tarjouksessa myös Anttilan verkkokaupassa (täällä). Noissa kuvissa ei tietenkään pääse oikeuksiinsa, mutta ovat oikeasti tosi kivannäköiset. Mietin eilen, olisinko ostanut samalla kertaa myös Eerno Aarnion Tupla Kuplan, jonka hankkimista olen pohtinut pitkään. Jätin sen kuitenkin vielä kauppaan, koska myynnissä oli ainoastaan M-kokoista… Musta tuntuu, että Tupla Kupla näyttäisi paremmalta meidän asunnossa siinä pienemmässä koossa. Mutta täytyy nyt miettiä mitä sen kanssa teen… Harvoin Tupla Kuplaa on kuitenkaan noin hyvässä alessa!

Mutta eipä sen kummempaa tänne tällä kertaa.. :) Nämä kuvat oli jäänyt multa julkaisematta aikaisemmin. Ovat siis viime syksyn Turkin reissulta. Tällä hetkellä matkakuume on jotenkin tosi korkealla ja kun saadaan koti valmiiksi ja kurssit tältä keväältä paremmalle mallille, olisi ihana tehdä vähän pidempi reissu jonnekin kauaksi!

 

Kommentoi artikkelia

7 Kommentit on "reissukuvia ja viikon kuulumiset"


Vieras
Sirpa
2 vuotta 2 kuukautta sitten

Kivoja kuvia! Muutaman parannuksen minä haluan sanoa. Voisitko enemmän näyttää kuvia myös ihan reissusta, siis maisemia, rakennuksia, ruoka-annoksia ym. Nyt on sinusta taas esillä monta samantyyppistä kuvaa ja vaikka oletkin valokuvauksellinen, niin ehkä lukija pääsisi enemmän fiiliksiin jos kuvia olisi muualtakin kuin sinusta. Samoin on edellisen postauksen kanssa. Monta samanlaista kuvaa sinusta seisomassa jäällä. Kuopio on kaunis kaupunki, joten saisit blogiin monipuolisuutta jos hyödyntäisit ympäristöä kuvissasi. Taidat haluta päästä vähän liian helpolla blogin pitämisessä, etkä halua nähdä vaivaa kuvia ottaessasi. Blogi jää nyt hivenen liian pinnalliseksi. En tarkoita tätä pahalla ja ymmärrän hyvin kiireesi.

Vieras
Tiia
2 vuotta 2 kuukautta sitten

Menisittekö tällä kertaa muualle reissuun kuin Turkkiin? Vai sinnekö aina vaan uudelleen :D

Vieras
Meri
2 vuotta 2 kuukautta sitten

Hei! En tiedä kuinka muilla blogisi näkyy, mutta muutoksen jälkeen tekstisi jää kummasti vasempaan reunaan lähes piiloon ainakin ekat kirjaimet. Näin ainakin ipadilla luettaessa. Tämä on häiritsevää eikä näytä kivalta.

wpDiscuz