Browsing Category

Travel

Beauty, Lifestyle, Fashion, Health, Fitness, Food, Work & Studies, Travel

Kysymyksiin vastauksia osa 2

30/01/2017

Huomenta ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Tässä postauksessa saitte kysyä multa ihan mitä vain ja tässä olisi lisää vastauksia teidän laittamiin kysymyksiin :) Jos teillä tulee vielä mieleen jotain mitä haluaisitte tietää, voitte laittaa kysymyksiä lisää tämän postauksen loppuun.  Mukaan kokosin aikaisempien blogipostauksien kuvia matkan varrelta.
28557674475_994cb7ed6a_o19666483090_49f140c1c9_o24413402921_836ed32e7d_o26863756801_6f18b915d3_o

Millä sanoilla kuvailisit luonnettasi?
– Hmm! Sanoisin, että oon aina oma itseni, ymmärtäväinen, ehkä hiukan herkkä, mutta toisaalta myös aika vahva :) En anna myöskään helposti periksi jos kyseessä on itselleni jokin tärkeä asia. Sanoisin myös, että oon ystävällinen ja kannustan sekä tuen aina parhaani mukaan muita. Ehkä oon aika huolehtivainen mikä varmaan tulee siitä kun oon ollut isosiskon roolissa ihan pienestä asti. Oon kiltti, mutta toisaalta uskallan myös puhua ihan suoraan ja osaan pitää puoleni :)

Lempi bloggaajat/vloggaajat?
– Vbloggaajia mun ei tuu oikeestaan seurattua ollenkaan, vaikka niitäkin olisi kiva seurata… Ei vain jotenkin kerkeä kaikkea! Blogeista seuraan paljon niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin blogeja pitkälti niin, että käyn tosi paljon eri blogeja läpi. Suomalaisista bloggaajista tykkään tosi paljon esimerkiksi Sofian ja Metin tyylistä. Ulkomaalaisista blogeista tulee ensimmäisenä mieleen ruotsalaisen Annican blogi. Häneen tutustuin ollessani Netflixin järjestämällä Lontoon matkalla ja Annica onkin todella symppis ja ihanan rohkea! Hänellä on paljon esim. kosmetiikkajuttuja ja kauneusvinkkejä sekä treenipostauksia.

Mitkä asiat ovat tulleet yllätyksenä yliopisto-opinnoissa?
– Ehkä se hiukan miten pitkälti opiskelu on niin sanotusti omalla vastuulla sekä se, että suurimmalla osalla luennoista ei ole läsnäolopakkoa.

Mietitkö missään vaiheessa ammattikorkeakoulua? (Muistaakseni puhuit joskus olevasi enemmän käytännössäoppija tms)
– Kyllä sekin joskus nuorampana kävi mielessä, mutta oon tyytyväinen nykytilanteeseen, että päädyin yliopistoon. Tykkään itsenäisestä opiskelusta ja siitä, että voin pitkälti edetä siinä tahdissa kuin itse haluan sekä opiskella missä ja milloin mulle parhaiten sopii. :) Yliopistossa ainakin kauppatieteissä opiskeluiden eteneminen on käytännössä omalla vastuulla. Tykkään myös tästä tietynlaisesta vapaudesta minkä yliopisto-opiskelu tarjoaa.

Mitä yleensä teet ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla?
– Aamulla yritän aina ihan ensimmäiseksi keskittää ajatukset positiivisiin asioihin, jonka jälkeen kävelen kylpyhuoneeseen pesemään hampaat. Sen jälkeen pyyhin kasvot kasvovedellä ja levitän päivävoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Tämän jälkeen meen keittiöön ja juon 2 isoa lasia vettä, johon puristan sitruunan sekaan ja laitan vähän Opti-MSM jauhetta. Sitten alkaa bulletproofkahvin + aamupalan valmistus ja siinä samalla yleensä tyhjennän/täytän tiskikoneen sekä pyyhin keittiön pöydät.

Illalla ihan viimeiseksi luen yleensä hetken aikaa jotain kirjaa, pesen hampaat ja levitän yövoiteen kasvoille.

Kumpaan jalkaan puet ensin sukkahousut? Onko sille mitään syytä? Mun frendi on niin taikauskoinen, että se pukee ensin vasemman, koska sitten ne kuulemma pysyy paremmin ehjänä :D
– En oo kyllä ikinä kiinnittänyt mitään huomiota, mutta täytyy tästä lähtien kokeilla vasenta ;)

17681970572_8055d9536e_o15858886754_8009b6b301_o

Onko sinulla joku erityistaito tai -kyky? Tai missä asiassa muuten koet olevasi erittäin hyvä?
– Ei varmaankaan mitään ihmeellistä erityistaitoa :) Mutta koen olevani hyvä esimerkiksi kehonhallintaa ja notkeutta vaativissa urheilulajeissa tanssitaustani takia.

Oletko ikinä pitänyt tai ajatellut pitää lukijatapaamisia?
– Olen ajatellut ja se olisi tosi mukavaa varmasti! Olenkin itseasiassa käynyt yhden blogini lukijan kanssa ulkomaanmatkalla ja saanut hänestä ystävän. Oon myös ystävystynyt erään toisenkin blogini lukijan kanssa ja nähdään hänen kanssaan lähes joka viikko täällä Kuopiossa!

Millaiset jouluperinteet teillä on?
– Käydään saunassa, syödään hyvin, vietetään aikaa perheen kanssa, käydään mummolassa syömässä jouluruokia ja niin edelleen. Rentoa ja mukavaa yhdessäoloa, se on parasta :)

Kuinka pitkä olet?
– Vähän alle 160 cm, noin 158 cm.

Hei, kiva lukee sun blogia, piristää aina :) Mikä sun yläosan koko on? monesti sitä tullut mietittyä.
– Esim. paitojen koko mulla on XS-S. Joistakin paidoista käytän myös M-kokoa! 

Kauanko olet seurustellut poikaystäväsi kanssa?
– Pian 4 vuotta.

Minkä ikäisenä tahtoisit mennä naimisiin ja saada lapsen / lapsia?
– Nyt oon 23 (tänä vuonna 24) ja lapsen/lapsia haluaisin aikaisintaan siinä vaiheessa kun opinnot on ihan loppusuoralla tai sen jälkeen kun oon valmistunut. Sanotaan siis vaikka, että 25-35 vuotiaana. Elämää ei voi tietenkään ikinä suunnitella näin etukäteen ja polkuja on monia, mutta ennen lapsia haluaisin kuitenkin valmistua yliopistosta. En osaa sanoa milloin menen kihloihin/naimisiin, aika näyttää :)

Kuulutko kirkkoon?
– En kuulu kirkkoon.
27292418472_6209af5cf8_o
<3
17811661501_fb53685ddb_o17771808423_ce5df42076_o
Kuinka montaa työtä olet tehnyt yhtä aikaa?
– Enimmillään olen tehnyt samaan aikaan kahta eri työtä ja opiskellut, mutta en suosittele tekemään niin paljon samaan aikaan. Tai toki joku voi pystyä siihen hyvinkin, mutta musta tuntui siltä, että se oli hiukan liikaa.

Missä kaikkialla olet matkustanut?
– En tiedä muistanko nyt ihan kaikkea, mutta ainakin Ruotsi, Espanja, Turkki, Yhdysvallat ja Englanti. Ja osassa noista aika monta kertaa. Opiskeluiden jälkeen haluaisin tehdä pidempiä reissuja uusiin paikkoihin! 

Kuinka paljon rahaa käytät keskimäärin kuukaudessa vaatteisiin?
– Useimmiten aika vähän, koska ostan aika paljon vaatteita käytettynä esimerkiksi kirppiksiltä, tori.fi -sivustolta ja facebook-kirppiksiltä. Näin tekemällä säästän paljonkin rahaa! Käytettynä löytää kuitenkin ihan yllättävän hyviä ja laadukkaita vaatteita kun sellaiseen shoppailuun on vaan valmis käyttämään vähän enemmän aikaa ja vaivaa.

Toisaalta olen taas valmis maksamaan uutena paljonkin jostain minkä todella paljon haluan ja minkä tiedän kestävän aikaa esimerkiksi laadukas talvitakki / hyvät ja kestävät kengät / laadukkaat asusteet jne. Ostin esimerkiksi Burberryn huivin muistaakseni noin 5 vuotta sitten ja edelleen käytän sitä lähes päivittäin eikä se ei ole yhtään kulunut. 

Olet todella muodokas huomioiden se, että olet melko hoikka vartaloltasi. lisäksi olet hyvin luonnollisen näköinen, mutta siitä huolimatta pakko kysyä, että onko sinulle tehty joskus joitain kauneusoperaatioita?
– Mulle ei oo tehty minkäänlaisia kauneusoperaatioita. Hampaat haluaisin käydä valkaisemassa jossain vaiheessa, mutta mitään muuta en oo ainakaan vielä tässä vaiheessa elämää suunnitellut tekeväni. Ja en tiedä lasketaanko tähän hampaiden oikomista, mutta olen käynyt läpi todella pitkän hampaiden oikomisprosessin!

Lähitulevaisuuden tärkeimmät haaveet?
– Ainakin yrittäjäksi ryhtyminen, kandin tekeminen valmiiksi, yliopistosta valmistuminen, uuden työpaikan saaminen ja ulkomaille muuttaminen :) Jossain vaiheessa haluaisin myös lapsen/lapsia, mutta en ihan vielä.

Lempiruuat?
– Kala, uunijuurekset, kasviskeitot, salaatit.

Parhaat kauneusvinkit?
– Juo paljon vettä, syö terveellisesti ja puhtaasti, mene ajoissa nukkumaan sekä liiku ja ulkoile paljon. Pidä kehosta hyvää huolta niin sisäisesti kuin ulkoisesti sekä ajattele positiivisesti. Itsevarmuus ja sisäinen hyvä olo näkyvät kauas. :)

19304428775_eb840e534d_o-768x1024veera-regulat
Lempisarjat / elokuvat?
– Kaikista parhaiten mulla on varmaan jäänyt mieleen Breaking Bad. Ihan huippusarja! Jos jotain suosittelen niin sitä, kannattaa katsoa! Tykkäsin myös sarjasta Mr. Selfridge. Elokuvista en oikein osaa sanoa kun niitä en katso lähes ollenkaan. Katson oikeastaan aina sarjoja.

 Käytkö usein juhlimassa?
– En käy käytännössä ollenkaan juhlimassa ja välillä mietinkin, että ”pitäisikö käydä” kun sitä vielä nuoria ollaan :) Viime vuonna kävin juhlimassa/baarissa ehkä korkeintaan 4 kertaa. Ei mulla oo mitään sitä vastaan ja välillä on varmasti kiva käydäkin jossain, mutta se ei vaan jotenkin tunnu ns. omalta.  Tai se on yksi painava syy, koska valvominen ottaa mulle jotenkin tosi koville ja alkoholia kehoni ei oikein kestä.

Ootko jouluihminen?
– En oo. En tiedä, mutta oon jotenkin niin tympääntynyt koko jouluun (joululaulut, jouluruuat, joulukoristeet…) :D Tosin joulun aika on kyllä tosi rentouttavaa ja mukavaa aikaa kun saa olla perheen kanssa ja viettää rennosti lomaa, joten siinä mielessä tykkään joulun ajasta tosi paljon!

Minkä laukun haluaisit?
– En ole itseasiassa pitkään aikaan haaveillut mistään laukusta erityisesti. Neverfull GM kokoisena olisi kyllä tosi käytännöllinen kun tuntuu, että MM koko on välillä vähän liian pieni mulla arkikäyttöön. Louis Vuittonin Capucines MM laukkua mustana olen myös miettinyt sekä Almaa pienessä koossa ja ehkä jossain pirteässä värissä.

Minne haluaisit matkustaa?
– Vaikka miten moneen eri paikkaan! Kanada, Australia, Norja, Uusi-Seelanti… Ens kesänä / syksynä olis kiva päästä rentouttavalle rantalomalle!

Stressaatko helposti?
– Nykyään osaan ottaa rennommin. Varmaan kun ikää on tullut hiukan lisää, on tajunnut että aina ei tarvitse tehdä parastaan ja joskus riittää vaikkapa se ihan ok suoritus – ihan kaikessa. Tärkeintä kaikessa on tasapaino.  Elämän ei pidä olla suorittamista ja vaikka se joskus sitä hetkellisesti olisikin, tulee arjesta osata kuitenkin ottaa ilo irti. Tietenkin niitä huonoja päiviä on välillä kaikilla kun tuntuu, että kaikki kaatuu päälle, mutta sellaisessa hetkessä ehkä parasta tekee lähteä salille tai lenkille purkamaan turhat höyryt pihalle. Treenin jälkeen osaa taas nähdä asiat paremmin oikeissa mittasuhteissa, tarvitseeko jostain asiasta oikeasti stressata…? Yhdestä lehtihaastattelusta jäi tosi hyvin mieleen erään miehen vastaus: ”Elämäni ei ole koskaan kiireistä, elämäni on intensiivistä”. Täytyy pyrkiä samaan ;)

Kuinka usein peset hiuksesi?
– Noin 2-4 kertaa viikossa. Tosin nyt pesen niitä, vaikka ne eivät näyttäisi yhtään likaisilta, mikä on tietenkin vähän turhaa. Saunon paljon ja saunan / treenin jälkeen tulee jotenkin puhtaampi olo kun levittää hiukan myös shampoota. Pitäisi pidentää pesuväliä, koska hiukseni eivät nykyään rasvoitu kovin helposti/nopeasti.
31045833871_6c9014c2a3_o
Oletko viihtynyt Kuopiossa?
– Pääosin joo, mutta haluaisin muuttaa Kuopiosta pois valmistumisen jälkeen. Tykkään viettää opiskeluaikaa Kuopiossa, mihin varmasti pitkälti vaikuttaa se, että saan asua yhdessä poikaystäväni kanssa ja tykkään meidän kodista tosi paljon! Arki on mukavaa ja toimii kaikin puolin hyvin niin ei oo mitään valittamista :) Jos muutetaan Suomen sisällä,  muutetaan todennäköisesti opiskeluiden jälkeen Keski-Suomeen tai Etelä-Suomeen, mutta Kuopiota en näe sellaisena kaupunkina mihin haluaisin jäädä pidemmäksi aikaa.
Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
Yleensä jotain näistä :
– 3-5 munan kasvismunakas
– Proteiinipannareita mustikoilla / muilla marjoilla
– Vihersmoothie + esim. pähkinöitä/avokado lisäksi
– Marjasmoothie + esim. pähkinöitä /avokado lisäksi

Paljon sulla/teillä menee ruokaan rahaa viikossa?
– Käydään yleensä kerran viikossa ostamassa joko Prismasta / Lidlistä  koko viikon ruuat yhdellä kertaa ja meidän kauppalasku (kahdelta) on noin 60-80 €, eli yhdeltä vähintään se 30€-40€ yhdeltä viikolta. Siihen samaan ostetaan kaikki esimerkiksi siivoustarvikkeet, shampoot, hiustuotteet yms. Syödään yleensä joka arkipäivä kerran koululla. Yliopiston salaattilounas maksaa mulle siis ton kauppalaskun päälle viikossa 2,60€ x 5 = 13€.  Ihanaa muuten kun koululta saa niin edullisen lounaan arkena ja pääsee valmiiseen pöytään. Noiden lisäksi ostan välillä esimerkiksi eväitä. Joskus käydään myös keskellä viikkoa hakemassa jotain mitä on unohtunut / mitä tarvitsee jotain ruokaa varten.

Lempi urheilulajit?
– HIIT-treenit, oman kehonpainolla tehdyt treenit, kuntosali, jooga, pilates, lenkkeily, uinti ja tanssi.
21646724550_1604552223_o
28063894583_18dfb84906_o

Miten hoidat jalkoja ja varpaankynsiä? Oletko käynyt jalkahoitajalla tai -hieronnassa?
– Mulla on tapana pitää välillä kauneusiltoja, sytyttää kynttilät, laittaa rauhallista musiikkia soimaan, keittää hyvää yrttiteetä sekä tehdä erilaisia kauneushoitoja! Hoidan siis itse, en käy jalkahoitajalla.

Lempiliike salilla?
– Mun lempiliike on erilaiset kyykyt,  mutta heti sen jälkeen tulee jalkaprässi, lantionnosto, leuanvedot, punnerrukset ja maastoveto.

Missä näet itsesi 5 ja 10 vuoden päästä?
– Tämä on tosi hankala kysymys toisaalta, koska vielä ei voi yhtään tietää mitä asioita elämältä haluaa esimerkiksi kymmenen vuoden kuluttua. Uskon kuitenkin, että viiden vuoden päästä olen unelmieni työssä kaupallisella alalla, puhun sujuvaa ja hyvää englantia, asumme ulkomailla, meillä on kaunis asunto ja ehkä lapsiakin siinä vaiheessa sekä arkeeni kuuluu vahvasti liikunta sekä hyvinvointiin liittyvät asiat. Myös yrittäjänä toimiminen on haaveeni! 10 vuotta tuntuu niin pitkältä ajalta, että ehkä jätän siihen vastaamisen tällä kertaa välistä :)

Voisitko kuvitella kirjoittavasti hieman ”syvällisempää” blogia?
– Voin ottaa enemmän syvällisempiä asioita blogiini mukaan, ei siinä mitään!

Pituus ja paino? Ilmeisen hoikalta vaikutat.
– Olen noin 158 cm pitkä ja painan vähän alle 50kg, ehkä noin 48 kg tällä hetkellä. Ihan normaalipainoinen olen! Ruumiinrakenteeni on aina ollut vaan enemmän sellainen siron puoleinen.

Milloin aloitit blogin kirjoittamisen? Ja mikä sai sut kirjoittamaan omaa blogia? :)
– Kiinnostus valokuvaamista, muotia, kauneutta sekä kirjoittamista kohtaan. Blogin aloitin jo vuosia, vuosia sitten! Ensimmäisen postauksen kirjoitin marraskuussa vuonna 2010. Paljon ollaan tultu eteenpäin monessa suhteessa! Mutta onhan tämä kieltämättä ollut ja on edelleen todella tärkeä ja merkittävä asia elämässäni. Kuitenkin suht. aktiivisesti tätä on tullut tänä vuonna se täydet 7 vuotta tehtyä :)

Kuinka pitkällä oot opinnoissani tällä hetkellä? Entä paljonko sulla on tavoitteena saada opintopisteitä lukuvuodessa? Teetkö opintoja ns. normaaliin tahtiin vai kenties nopeutetusti? :)
– Ei mulla oo mitään tiettyä tavoitetta, että mikä määrä tulisi saada valmiiksi lukuvuoden sisällä, teen sen verran kun hyvältä tuntuu :) Teen opintoja ihan normaalissa tahdissa. En ole itseasiassa ihan varma paljonko tällä hetkellä mulla on ihan tarkalleen opintopisteitä valmiina kun kaikki tekemäni kurssit eivät ole vielä ilmestyneet Weboodiin. Mutta jos tän lukuvuoden lopussa mulla olisi se kandivaiheeseen kuuluva 180 op kasassa, olisin tyytyväinen! Tarkoituksena olisi aloittaa maisterivaiheen opinnot nyt tulevana syksynä.

veera
26305021654_c3857ef26b_o
Ensimmäisen postauksen, jossa vastasin osaan teidän laittamista kysymyksistä, löydät täältä.

Kysymyksistä joihin en vielä vastannut teen kolmannen osion! :) 

Lifestyle, Travel

Tukholman minireissu!

22/12/2016

Veera-1tukholma-11tukholma.4
Niin kauniita laukkuja jälleen..
tukholma-3tukholma-2

tukholma-10
tukholmakahvit-1kahvia-1Tukholma-55tukholma-99
Tukholma-555tukholma-777Tukholma-1

Kotona ollaan taas. Tai tarkemmin sanottuna perheen luona, toisessa kodissa siis! ;) Eilen oltiin vielä Helsingissä jonkin aikaa ennen kun lähdettiin molemmat oman perheen luokse loman viettoon. Tosin poikaystäväni tulee tänne perheeni luokse jossain vaiheessa, mutta aika varmasti vasta ensi viikon puolella. Tällä viikolla olisi tarkoitus käydä mm. mummolassa, auttaa siskoani leipomaan, auttaa äitiä siivoamaan, tehdä vielä tämän vuoden viimeistä kouluhommaa, minkä tekemisen olin ihan kokonaan unohtanut ja viettää aikaa siskojeni kanssa. Jotenkin tosi nopeasti muuten mennyt tämä joulukuu tai no oikeastaan tämä koko vuosi on mennyt jotenkin ihan hurjaa vauhtia ohitse.

Mutta reissu oli kokonaisuudessaan tosi mukava ja onnistunut. Teki ihan hyvää kun sai hetkeksi irtautua kaikista hommista ja velvollisuuksista sekä keskittyä rentoutumiseen. Yhteiset reissut on kyllä sellaisia, mitkä muistaa aina, vaikka kyseessä olisikin ihan vain tällainen miniloma.

Lähdettiin jo sunnuntaina Kuopiosta kohti Tamperetta. Matka meni ihan huomaamatta Netflixin parissa ja iltapäivällä oltiin perillä, jonka jälkeen käytiin poikaystäväni äidin asunnolle viemässä tavarat. Laittauduin siinä kaikessa rauhassa Ollin katsoessa jääkiekkoa ja käveltiin sen jälkeen keskustaan Napoliin syömään. Toi Napoli oli kyllä positiivinen yllätys ja siellä olikin ihan mukava istuskella, syödä kaikessa rauhassa ja jutella. Sen jälkeen käveltiin vielä vähän keskustassa ja mentiin istuskelemaan ja ottamaan yhdet (tosin itse kivennäisvesilinjalla) paikkaan, jossa soi sinä iltana livemusiikkia. Tamperekin on kyllä kiva kaupunki ja aina tulee sellainen fiilis, että sinne voisin ihan hyvin muuttaa takaisin. Kuopiossa en oo ehkä ikinä mitenkään erityisen hyvin viihtynyt, mutta katsotaan nyt mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan.

Maanantaina lähdettiin sitten aamupäivästä kohti Helsinkiä, jossa kierreltiin muutama tunti. Tuntui, että väsymys painoi vähän päälle, joten haettiin 0,5 mukit kahvia Starbucksista mukaan ennen laivan lähtemistä. Seuraava päivä oltiinkin sitten Tukholmassa, jossa käytiin muutamissa meidän lempiliikkeissä, istuskeltiin kahviloissa, käytiin syömässä ja muuten vain kierreltiin kaupungissa. Käveltiin itseasiassa Silja Linen terminaalista keskustaan ja takaisin, joten siinäkin näki samalla kaupunkia vähän enemmän. Kuvia tuli otettua tosi vähän, mutta tässä postauksessa nyt joitakin tunnelmakuvia reissulta. Poikaystävästä olisin halunnut myös ottaa kuvia, mutta jotenkin koko kuvaaminen vaan jäi, toisella kertaa sitten!

Pikkusiskoni sanoi jo moneen kertaan, että haluaisi lähteä myös käymään Tukholmassa, joten kai sitä olisi sitten seuraavan reissun paikka tässä jossain vaiheessa! Toisaalta olisi kyllä kiva olla perillä ainakin se 1-2 yötä niin olisi enemmän aikaa käydä sellaisissa paikoissa, missä haluaisi… Yksi päivä menee aina niin nopeasti! :)

Ps. Pahoittelut muuten kun en ole vielä  kerennyt aloittaa vastaamaan teidän laittamiin kysymyksiin, joita olette laittaneet ”Saa kysyä” -postaukseen! Pyrin tässä mahd. pian tekemään postauksen, jossa vastaan kyseisiin kysymyksiin. Jos teille tulee vielä mieleen jotain mitä haluaisitte kysyä niin kysymyksiä voi vielä jättää tänne postaukseen

 

Beauty, Lifestyle, Fashion, Health, Fitness, Travel, Collaboration

Helppo tapa säästää rahaa!

11/11/2016

veera-bonusway-222
Onko teille Bonusway jo tuttu? Jos ei vielä, niin kannattaa lukea tämä postaus läpi! :)

Voisin sanoa, että olen itse aika tarkka rahan käytön kanssa ja mietinkin usein, mitkä asiat ovat sellaisia asioita missä voin säästää ja miten voisin säästää paremmin. Toisaalta taas olen valmis laittamaan paljonkin rahaa niihin minulle tärkeisiin asioihin kuten terveyteen, hyvään, terveelliseen ja puhtaaseen ruokaan sekä harrastuksiin. Ja niinhän se tietenkin menee, että kun säästän sellaisista jutuista, joita en koe itselleni niin välttämättömiksi (esimerkiksi en pidä autoa kun en sitä oikeasti tarvitse tässä elämäntilanteessa), voin laittaa huomattavasti enemmän rahaa niihin asioihin, jotka koen itselleni oikeasti tärkeiksi. Kirjaan nykyään kaikki tulot ja menot koneelle ylös, jotta pysyn paremmin kärryillä, mihin ihan tarkalleen käytän rahaa ja minkä verran, sekä voin samalla miettiä, paljonko laitan joka kuukausi säästötilille/sijoitan ja mikä on se summa, jolla voin halutessani ostaa jotain. Ja jos pystyn säästämään sellaisista asioista, joihin laittaisin joka tapauksessa rahaa, teen sen ehdottomasti! Yksi tällainen esimerkki on Bonusway-sivusto, jota käytän nykyään aina kun tilaan jotain sellaisesta verkkokaupasta, joka kuuluu Bonusway-palveluun. Koska teidän joukossa on varmasti monia, jotka voisivat säästää paljonkin rahaa käyttämällä Bonusway-palvelua, niin vinkkinä, että kannattaa ehdottomasti liittyä kyseiselle sivustolle jos et jo ole siellä. :)

1-Bonusway

Lyhyesti sanottuna kyseessä on siis ilmainen palvelu, jota käyttämällä saat nettiostoksista rahaa takaisin omalle tilillesi. Käytännössä se menee niin, että ensin rekisteröidyt käyttäjäksi (rekisteröityminen on ilmaista), menet Bonusway-sivuston kautta suosikkiverkkokauppaasi ja teet tilauksen normaalisti. Tämän jälkeen saat rahaa takaisin omalle pankkitilillesi, minkä voit sitten säästää tai käyttää mihin itse haluat.

Mukana on yli 850 verkkokauppaa, joista saat hyvitystä. Mukana on verkkokauppoja esimerkiksi muotiin, kauneuteen, terveyteen, matkailuun, elektroniikkaan, ruokaan ja juomaan, viihteeseen, talouteen sekä urheiluun liittyen. Tässä joitakin omia lemppareita, jotka ovat myös mukana: Nelly, Boozt, Zalando, Hotels.com, booking.com, ebookers.com, CDON.com, Fitnesstukku, Asos, Yves Rocher ja Feelunique.

bonusway-postaus-2

Tässä vielä muutama konkreettinen esimerkki: 

– Poikaystäväni tilaa Boozt.com sivustolta talvikengät, joiden hinta on 230€. Bonusta hän saa ostoksesta 4% eli pelkästään tästä yhdestä tilauksesta hän saa rahaa takaisin omalle pankkitilille 9,20€. 

– Tilaan itselleni talvitakin (70€) ja treenitrikoot (30€) Boozt.com sivustolta. Saan bonusta 4% tilauksen loppusummasta. Tilauksesta saan siis takaisin rahaa 4€ (100 eurosta 4%). 

– Tilaan itselleni kosmetiikkaa Yves Rocher sivustolta. Bonusta saan tässä tapauksessa 7,50%. Tilaukseni loppusumma on 50€ eli rahaa saan takaisin 3.75€.

= Yhteensä saamme näistä kolmesta tilauksesta rahaa takaisin tilille: 9,20€ + 4€ + 3,75€ = 16.95€

Vielä yksi esimerkki liittyen matkustamiseen. Varaat hotellin booking.com -sivuston kautta sinulle ja miehellesi/ystävällesi. Hotellimajoituksen hinta esimerkiksi viikolle on teiltä kahdelta yhteensä 700€. Bonus varauksesta on yleisimmin 4 %, mutta saattaa vaihdella hotellista riippuen. Niinpä 700 eurosta, bonuksen ollessa 4%, rahaa saa takaisin jopa 28€. 

Tässä oli nyt vain muutama verkossa tehty ostos, mutta esimerkiksi vuoden aikana voi kertyä ihan yllättävän suuri summa rahaa säästöön! Huomiona muuten, että bonusta voi saada joko prosenttiosuuden tilauksen arvosta (kuten laitoin esimerkkeihin) tai kiinteän euromäärän (esimerkiksi aina 5€ tai 10€) riippuen verkkokaupasta. Euromääräinen bonus on siis aina sama riippumatta ostoksesi arvosta tai tilaamiesi tuotteiden määrästä.

bonusway-7

Sen lisäksi, että saat rahaa takaisin ostoksistasi, Bonusway tarjoaa käyttäjilleen alennuskoodeja, korotettuja bonuksia ja erilaisia tarjouksia, jotka kannattaa myös hyödyntää verkkoshoppailun yhteydessä. Ne löydät halutessasi täältä.

Tässä vielä linkki, jonka kautta voit liittyä Bonusway-palveluun. Bonusway tarjoaa muuten 10€ lisäedun liittyessäsi ja tehdessäsi ensimmäisen verkko-ostoksen Bonuswayn kautta.

Yhteistyössä Bonusway

 

Lifestyle, Travel

Tunnelmia Helsingin lomalta

20/07/2016

Helsinki-1
Toissa viikonloppuna otettiin ystäväni kanssa suunnaksi Helsinki ja lähdettiin sinne viettämään tyttöjen viikonloppua. Tällaiset pienet reissut Suomenkin sisällä on tosi mukavia, etenkin näin kesäaikaan. Kuvia tuli otettua loppujen lopuksi aika vähän, mutta laitoin tähän nyt joitakin tunnelmakuvia kyseiseltä matkalta. Loma oli onnistunut ja Aneten kanssa oli todella mukavaa kuten aina. Käytiin kahviloissa, shoppailtiin, istuskeltiin terasseilla, syötiin hyvää ruokaa, käveltiin keskustassa ja nautittiin auringonpaisteesta.
helsinki-kuvia-6
helsinki-3louisvuitton-helsinki-4
furla-laukku
Anette mietti tämän ja yhden toisen laukun väliltä.. Tämäkin oli kyllä kauniin ja pirteän värinen!
suklaata-54

Aneten herkut :)hesa-3
helsinki-kuvia-3
casa-largo-8
Illalla käytiin Casa Largossa, jossa istuskeltiin melko pitkään. Molempien ruoka oli hyvää ja hyvästä palvelusta plussaa.
casa-largo-3Casa-Largo-2helsinkijääkahvi-3
helsinki-9
<3
burberry-4
Oon pitkään miettinyt uuden arkilaukun hankkimista ja tähän ostokseen oon kyllä ollut tosi tyytyväinen. Tästä onkin tulossa oma postauksensa pian!
helsinki-kuvia-2
helsinki-puistohelsinki-furla-6helsinki-4helsinki-furla-5
Itseasiassa teen tätä postausta parhaillaan junassa matkalla Helsinkiin. Hyppäsin tänään jo klo 5.30 Kuopiosta lähtevään junaan, jotta oon mahd. aikaisin perillä ja on koko pitkä päivä aikaa olla siskojen kanssa. Tällä kertaa varattiin siis hotelli keskustasta pikkusiskojeni Lempin ja Linnean kanssa. Vähän erilainen, mutta varmasti ihana, pieni loma jälleen edessä! Nyt vaan väsyttää hiukan, mutta kun pääsen perille, täytyy napata jostain iso kahvi matkaan! 

Aurinkoista ja mukavaa päivänjatkoa kaikille! 

Outfit, Lifestyle, Travel

reissukuvia ja viikon kuulumiset

09/02/2016

Veera-Merenhelmi-loma-9Veera-Merenhelmi-loma-21veera-merenhelmi-lomallaVeera-Merenhelmi-loma-15Veera-Merenhelmi-Loma-16
veera-merenhelmi-loma-10Veera-Merenhelmi-Loma-7Veera-Merenhelmi-loma-11

En oo kerennyt blogin pariin pitkään aikaan, ollut jotenkin niin kauheesti tekemistä koko ajan. Perjantaista sunnuntaihin tein töissä pitkää päivää ja työpäivien jälkeen oon ollut jotenkin niin väsynyt, etten oo tehnyt kauheesti mitään muuta kuin käynyt saunassa vähän rentoutumassa ja kömpinyt sänkyyn hetkeksi hyvän kirjan pariin. Niinä päivinä kun on ollut vähän lyhyempiä työpäiviä, oon sen ”vapaa-ajan” lähinnä opiskellut ja käynyt salilla.. :)

Ja mitäs muuta… Kurssit ja koti etenee… Laitoin viime viikolla Vepsäläisen verkkokaupasta tilaukseen sen haaveissani olleen Kartellin Victoria Ghost -tuolin, jota mietin täällä postauksessa. Ja eilen kaupunkikierroksella ostettiin poikaystäväni kanssa myös uudet (Lamp Gustaf merkin Cosmos -nimiset) kattovalaisimet, joista tykkään kovasti. Olin itseasiassa pitkään miettinyt juuri kyseisten valaisimien hankkimista, mutta en viitsinyt ostaa niitä aiemmin täyteen hintaan. Siinä voi kuitenkin säästää suurenkin summan jos jaksaa olla kärsivällinen… Tälläkin kertaa odotus kannatti, nimittäin eilen käydessäni Anttilassa, huomasin noiden molempien olevan -70% alennuksessa. Ostin siis saman lampun kahdessa eri koossa (35cm ja 50cm -kokoisina). Ajattelin, että sen isomman voisin laittaa olohuoneeseen ja pienemmän ehkä makkariin / eteiseen. Huomasin muuten juuri, että noi näkyvät olevan tarjouksessa myös Anttilan verkkokaupassa (täällä). Noissa kuvissa ei tietenkään pääse oikeuksiinsa, mutta ovat oikeasti tosi kivannäköiset. Mietin eilen, olisinko ostanut samalla kertaa myös Eerno Aarnion Tupla Kuplan, jonka hankkimista olen pohtinut pitkään. Jätin sen kuitenkin vielä kauppaan, koska myynnissä oli ainoastaan M-kokoista… Musta tuntuu, että Tupla Kupla näyttäisi paremmalta meidän asunnossa siinä pienemmässä koossa. Mutta täytyy nyt miettiä mitä sen kanssa teen… Harvoin Tupla Kuplaa on kuitenkaan noin hyvässä alessa!

Mutta eipä sen kummempaa tänne tällä kertaa.. :) Nämä kuvat oli jäänyt multa julkaisematta aikaisemmin. Ovat siis viime syksyn Turkin reissulta. Tällä hetkellä matkakuume on jotenkin tosi korkealla ja kun saadaan koti valmiiksi ja kurssit tältä keväältä paremmalle mallille, olisi ihana tehdä vähän pidempi reissu jonnekin kauaksi!