Browsing Category

Interior

Lifestyle, Interior

Yksityiskohtia kodissa

08/07/2017

Veera-koti-15
Kotikuvia-Veera-blogi-3
Veera-koti-2
Kotikuvia-Veera-blogiNeverfull-laukku-monogram
Veera-koti-6
Kotikuvia-Veeraveera-koti-11Veera-koti-0veera-koti-20
Veera-koti-55
Viime aikoina on tullut hankittua kotiin muun muassa lisää kasveja, uusia tyynyjä ja tyynynpäällisiä, astioita, kynttilöitä, sekä verhot makkariin. Sen lisäksi vaihdoin hiukan järjestystä, laitoin myyntiin turhia juttuja ja toin perheeni luota makkariin maton. Pienet yksityiskohdat kodissa tekee kyllä yllättävän paljon. Jo ihan pienilläkin muutoksilla, kuten kasvien hankkimisella saa kotiin helposti ja nopeasti piristystä! Tässä siis pientä päivitystä kodin suhteen, miltä täällä tällä hetkellä näyttää. :) Ja seuraavaksi hankintalistalla olisi tosiaan ainakin sängynpääty ja Kartellin Stone-jakkara eteiseen.

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille! Mulla menee tämä päivä töissä, mutta eilen saimme onneksi viettää poikaystäväni kanssa yhteisen vapaapäivän. Kiertelimme Matkus-ostoskeskuksessa vaate-, koru- ja sisustusliikkeiden alennuksia läpi, etsittiin poikaystävälleni uusi kello ja mulle uudet bikinit, käytiin syömässä sekä pariinkin kertaan kahvilla. Illalla oltiin piknikillä rannassa ja pyöräiltiin järven rantaa pitkin kotiin auringon laskiessa. Oli kyllä mukava päivä! Nyt on energiaa taas palata takaisin töiden pariin! :) 

Lifestyle, Interior

Kotikuvia

02/02/2017

veera-koti-19-Veera-koti-10Veera-koti-6
Koti-veera-23
Veera-koti-15Koti-10Koti-Veera-20
Näkymä makkariin… 
Veera-koti-19koti-kesken-11
Pitkästä aikaa kuvia meidän kodista :) Tällä kertaa otin kuvia pääosin vain makkarista, mutta voin kuvata joku päivä meidän kodin muitakin huoneita!

Ollaan hankittu kotiin nyt viime aikoina joitakin uusia pieniä juttuja kuten lampaantalja, meriaiheinen juliste ja siihen kehykset, uusi helmalakana, pari koristetyynyliinaa, kasveja ja lasinen lyhty… Eilen käytiin Ikeasta hakemassa myös uusi petauspatja ja sillä on yllättävän hyvä nukkua! :) Pienetkin hankinnat piristävät tosi paljon! :)

Lifestyle, Interior

Kastehelmi

01/12/2016

Iittala-1
Joitakin uusia pieniä juttuja tullut taas hankittua kotiin! :)
Iittala-8iittala-6iittala-2-2iittala-10
Tykkään kovasti Iittalan Kastehelmi sarjasta ja itseasiassa katsoin näitä keltaisia lasipurkkeja jo muistaakseni alkukesästä ollessani siskoni kanssa ostoksilla. En kuitenkaan viitsinyt hankkia niitä täyteen hintaan silloin, mutta eräs viikonloppu ostoskeskuksessa kierrellessäni huomasin nämä Iittalan ”poistot” pöydällä noin -50%-70% alennuksessa, joten kannatti odottaa. Samalla ostin ton keltaisen kuvassa näkyvän Iittalan vitriinin, sekin oli vain 10€ kun normaalisti noiden keltaisten vitriinien hinnat pyörii siinä 60€ paikkeilla. Tosin toi on b-laatua joten sekin varmasti vaikutti hintaan, mutta joka tapauksessa hyvä ostos! :) Samalla reissulla kävin Ikeasta nappaamassa orkidean. Pienilläkin jutuilla saa piristystä kotiin!

Lifestyle, Interior

Juliste Deseniolta ja kotikuvia

16/11/2016

Desenio-juliste-3 block-valaisin-2-2Kuvia-olohuone-1Desenio-juliste-5desenio-juliste-6olohuone-lähikuva-2desenio-juliste-7olohuone-33

Taulut tekevät yllättävän paljon sisustuksessa ja olohuone kaipasikin jotain sinne sopivaa kuvaa.
Emme osanneet aluksi oikein päättää minkä ottaisimme kun hyviä vaihtoehtoja oli monia, mutta päädyimme sitten loppujen lopuksi tähän harmaan sävyiseen rantamaisemaan. Muita vaitoehtoja, joista tykkäsin kovasti oli muun muassa tämätämätämätämä ja tämä. Kuitenkin tämä harmaa maisema sopi mielestäni huoneen muihin sävyihin parhaiten. Eikö olekin muuten ihana toi keltainen matto? Tuo mielestäni kivasti piristystä kun muuten on niin paljon vaaleita pintoja ym.

Mietin tätä myös sen takia, koska halusin, että sisustustaulu olisi jollain tavalla ”tärkeä” tai sillä olisi jokin merkitys, silloin sitä on mukavampi katsella päivästä toiseen :) Jos näin voisi sanoa, koen meri/järvimaisemat sellaiseksi omaksi sielunmaisemakseni, joten siinäkin mielessä ihana valinta. Poikaystävältä kysyin tietty myös hänen mielipidettään ja hän antoi valinnan suhteen vapaat kädet. Se oli ainut toive, että kyseessä olisi jokin maisema ja kun laitoin tämän sitten vihdoin ja viimein paikoilleen, tykkäämme tästä kyllä molemmat kovasti!

Julisteen tilasin siis Desenio nimisestä verkkokaupasta, jossa on laaja valikoima eri kokoisia ja eri tyylisiä vaihtoehtoja (kannattaa kurkata graafiset julisteet, kivan erilaisia!). Hinnat kyseisessä verkkokaupassa ovat hyvin kohtuulliset ja postikulut ilmaiset jos tilauksen loppusumma ylittää yli 50€. Tarkoituksena olisi tilata kyseiseltä sivulta juliste myös makkariin, en tosin vielä tiedä mihin päädyn! Mutta julisteilla voi kyllä muuttaa huoneen/tilan tunnelmaa hyvinkin edullisesti ja helposti! :)

Desenion valikoiman julisteista ja printeistä löydät halutessasi täältä
Desenion uutuustuotteet löydät täältä

Yhteistyössä Desenio

Lifestyle, Interior

uutta kotona

07/09/2016

gant-tyynynpäällinen2

Onkin unohtunut kokonaan kotipostaukset nyt blogista, mutta voisihan näitä aina välillä tehdä vaihtelun vuoksi! Tässä kuvia muutamasta viime aikojen uusimmasta hankinnasta, mitä on tullut tehtyä tänne, eli Harri Koskisen suunnittelemasta Block-valaisimesta ja noista Gantin tyynynpäällisistä. Molemmista tykkään kovasti!

block-valaisin3Kivik-nojatuoliKotikuvia
Ikea-Kivik-nojatuoli-valkoinenikea-huonekalujaGant-tähtityynynpäällinenGant-tähtityynyliinablock-valaisin6Block-valaisin2block-valaisingant-tyynyliinaKIVIK-nojatuoli2block-valaisin6

Ja tästä tilasta muuten puheen ollen niin sohvaa emme tänne halunneet, jotta keittiö/olohuone -tila olisi avarampi. Toi kuvissa näkyvä Ikean KIVIK-sarjan nojatuoli sopii tänne asuntoon mielestäni hyvin! Se on myös kiva (ja ihmeen pehmoinen!) paikka istahtaa esimerkiksi lukemaan teekupin kanssa. Peili on edelliseltä asunnolta, mutta se käy tännekin ja tuo lisätilan tuntua. Keltainen matto on myös Ikealta ja se on mielestäni aivan ihana!

Vaaleasta pohjaratkaisusta tykkään hurjasti ja vaalea parkettilattia, sekä kaksi vaalean harmaata seinää ovat mieleeni! Matto ja verhot on aina helppo vaihtaa eri värisiin, mutta helpottaa kun lattia ja seinät ovat vaaleaa sävymaailmaa. Mietinkin tässä, että pitäisikö vaihtaa tänne vaihtelun vuoksi keltaisen tilalle vähän syksyisempiä sävyjä esille esimerkiksi juurikin maton, verhojen ja tekstiilien osalta. Mutta toi keltainen matto oli kyllä ihanan pirtsakka keväällä ja kesällä! Myös pari taulua olisi tarkoitus hankkia, ne puuttuu vielä :)