Browsing Category

Outfit

Outfit, Lifestyle, Baby

Mun viikko

13/03/2018

Mammaloma on lähtenyt täällä hyvin käyntiin! Tekemistä vielä riittää, mutta viimeiset viikot yritän ottaa rauhallisemmin ja kerätä energiaa, jotta jaksaa kohta heräillä todennäköisesti monta kertaa yössä… :)
Oon katsonut, että ”Toivepostaus: mun maanantai” -postaus oli yllättävän suosittu. Niinpä tein tällaisen vähän vastaavanlaisen jutun, mutta tällä kertaa tässä olisi kurkistus koko mun viikkoon.

Veera-blogi-2

Maanantai

Eilen pidin koko päivän siivouspäivää. Imuroin, pyyhin pölyt, pesin pyykkiä aamusta iltaan, laitoin vauvan hoitopisteen valmiiksi, tein ruokaa, katsoin mitä vauvan vaatteita vielä tarvitsee hankkia, järjestelin kotia, silitin ihan liian korkeeksi kertyneen vaatekasan ja niin edelleen. Viime aikoina siivoominen yms oli jäänyt aika vähälle, kun viime viikolla tein viimeisiä melko pitkiä työvuoroja, olin Keski-Suomessa perheeni luona ja loppuviikon vietin poikaystäväni perheen luona. Huomasi kyllä, että viime aikoina kotona on käyty vain kääntymässä. :D Illalla saunottiin ja laitettiin vaunut tilaukseen!

Tiistai 

Tänään to do -listalla on blogiin liittyviä töitä, sähköpostien hoitamista, kauppareissu, puhelimen hankinta sekä illalla pinnasängyn kasaus. Aamun tein kotona hommia, jonka jälkeen menin yliopistolle salaattilounaalle ystäväni kanssa. Tällä hetkellä teen muutaman tunnin tässä yliopistolla koneella hommia, kun odottelen Ollia tentistä, jonka jälkeen tehdään joka viikkoinen kauppareissu Prismaan. Samalla käydään hankkimassa mulle (todennäköisesti) Iphone 8... Hankin viimeksi mulle Iphone 7 -puhelimen, mutta se isompi näyttö olisi varmasti mulle käytännöllisempi! Puhelimella tulee nimittäin tehtyä paljon hommia, sähköpostien hoitamista yms joten isommalla näytöllä ne hoituisi varmasti kätevämmin.
Ilta ollaan kotona, kun meille saapuu Ikeasta kotiinkuljetuksella mm. pinnasänky, patja vauvalle, kylpyamme jne. Illalla laitetaan siis vauvan sänky yms valmiiksi! Olis myös ihana lukea jotain kirjaa, lukeminen on jäänyt nyt ihan liian vähälle.

Veera-blogi-5
Veera-blogi-1

Keskiviikko

Huomenna mulla on tiedossa opiskelupäivä. Vielä on monta kurssia tekemättä ennen toukokuuta! Meen aika varmasti päiväksi yliopistolle. Huomiselle mulla ei oo kauheesti muuta suunnitelmaa. Illalla varmaan katotaan Netflixiä ja teen kotona rauhallista jumppaa/venyttelen. Jos päivä ei mee kauheen pitkäksi, teen postauksen / postauksia joko luonnoksiin tai blogiin.

Veera-blogi-6

Torstai 

Torstaina opiskelua, blogia ja uimahallissa käyminen. Vesijuoksi, vesijumppa ja uinti sopivat tällä hetkellä paremmin kuin hyvin! Torstaina otetaan jossain välissä raskauskuvia muistoksi. Illalla käyn teellä hyvän ystäväni luona, joka on muuttanut juuri uuteen kotiin.

Veera-blogi-7

Perjantai, lauantai, sunnuntai 

Perjantaina lähden taas Keski-Suomeen. Olli ei pääse tänä viikonloppuna meille, mutta lähden yksin käymään muutaman päivän perheen luona. Todennäköisesti pysähdyn matkalla Jyväskylään ja käyn siellä kahvilla ja palauttamassa keskustaan paidan, mikä ei ollutkaan sopiva.
Perheen luona yleensä lenkkeillään, käydään mummolassa, tehdään hyvää ruokaa yms. Kuulemma leivotaan myös juustokakkua ja mun ehdotus olisi myös porealtaassa käyminen. <3 Voi olla, että siskoni haluaa käydä uimahallissa, joten siinä tapauksessa lähden ehdottomasti hänen mukaansa! Viikonloppuna otetaan myös siskojeni kanssa erään tulevan blogikampanjan kuvat. Täytyy myös aika varmasti tehdä jossain välissä vähän kouluhommia eteenpäin… Mutta pitää mennä ihan oman olon ja jaksamisen mukaan!

Veera-blogi-8

Näiden lisäksi tälle viikolle olisi to do -listalla passin uusiminen/henkilökortin hankkiminen, pakettien hakeminen postista, uusien silmälasien ostaminen (enkö nimittäin hukannut töihin mun edelliset, onneksi ne eivät olleet kalliit!) ja Helsingin hotelliloman varaaminen, pitää ne mahduttaa johonkin väliin tai siirtää osa ens viikkoon. :) 

Kivaa päivää kaikille!

Outfit, Lifestyle, Work & Studies

Kuulumisia

18/01/2018

Veera-blogi-Bik-Bok-mekko-1
Veera-blogi-mekko-2

Nyt sen pikkuhiljaa alkaa vasta ymmärtämään miten erilainen tästä vuodesta oikeasti tulee. Ja hyvällä tavalla erilainen tietysti. :) Olen suunnitellut opintoihin liittyvät asiat ja tehnyt listan mitkä kurssit aion käydä ja töissäkään en ole enää loppujen lopuksi kovin kauan! Nyt ollaan alettu myös pikkuhiljaa tekemään ensimmäisiä vähän isompia hankintoja vauvalle. Onhan tässä tosin vielä aikaa, mutta viikot tuntuu menevän niin vauhdilla!

Loppuviikon suunnitelmissa olisi tehdä mm. pari kurssia kasaan (en olekaan nyt jaksanut opiskella kovin ahkerasti viime aikoina, kun tuli vietettyä aika paljon aikaa perheen kanssa ja opiskelu vähän jäi, mutta pitää alkaa taas tsemppaamaan), ottaa ns. ilo irti siitä, että pääsee vielä ainakin tässä vaiheessa liikkumaan hyvin ja käymään ohjatuilla tunneilla, mennä aikaisin nukkumaan sekä tehdä viikonloppu töitä. Viikonloppuna olisi myös tarkoitus käydä jossain syömässä / brunssilla, saunoa ja rentoutua. <3

Outfit, Lifestyle, Fashion, Work & Studies

Lempiasuja vuodelta 2017

09/01/2018

Viikko hujahti tosi nopeesti! Tuli nyt ihan huomaamatta myös tauko blogista. Olin Kuopiossa noin viikon ja siellä olikin aika paljon kaikkea tekemistä ja hommaa. Tänään lähdin aamusta Jyväskylään päin, kun alkoi töistä vapaat. Käytiin ystäväni kanssa kakkukahveilla, salaatilla ja vähän shoppailemassa. Samalla kävin myös isoveljeni luona ja nyt illalla tulin jälleen perheen luokse. Jyväskylästä löysin kivan mekon nyt raskausajalle ja nappasin mukaan myös uuden huulikiillon. Nyt illalla tultiin kaikki takkahuoneeseen takkatulen viereen istuskelemaan ja kokosin tässä samalla viime vuoden lempiasukokonaisuuksia tähän postaukseen sekä etsin netistä inspiraatiota tän hetken pukeutumiseen. Tämän vuoden pukeutuminen kun tulee olemaan vähän haasteellisempaa. :) Veera-asu-19-huhtikuu-2017

Maaliskuu 2017 

Isoja neuleita tuli käytettyä paljon tohon aikaan, kun ulkona oli kuitenkin vielä melko kylmä. Veera-asu-21-huhtikuu-2017Veera-asu-20-huhtikuu-2017

Maaliskuu 2017

Samsøe & Samsøe neule ja vaaleat farkut olivat keväällä paljon käytössä. Veera-asu-18-huhtikuu-2017 Veera-asu-17-huhtikuu-2017

Huhtikuu 2017 

Niken kengät oli myös keväällä tosi paljon käytössä ja tosta Benettonin takista tykkään tosi paljon edelleen.

Veera-asu-16-huhtikuu-2017Veera-asu-15-huhtikuu-2017Veera-asu-11-huhtikuu-2017

Huhtikuu 2017 

Huhtikuulta nyt aika monta asua. Oli ihana kuvailla, kun oli niin paljon enemmän valoa ja aurinkoisia päiviä!

Veera-asu-6-toukokuu-2017Veera-asu-8-toukokuu-2017Veera-asu-7-toukokuu-2017

Toukokuu 2017

Niin pirteän värinen toi takki!

Veera-Kautto-blogi-1Veera-asu-2-heinäkuu-2017

Heinäkuu 2017 

Trikoomekot ja tennarit olivat kesällä niin helppoja!

Veera-asu-30-heinäkuu-2017Veera-asu-31-heinäkuu-2017Veera-asu-33-heinäkuu-2017Veera-asu-32-heinäkuu-2017

Heinäkuu 2017

Asu äidin synttäripäivältä. Valkoinen ja tummansininen on mielestäni varsinkin kesällä raikas yhdistelmä!

Veera-asu-4-heinäkuu-2017Veera-asu-5-heinäkuu-2017

Heinäkuu 2017 

Veera-6-asu-heinäkuu-2017Veera-7-asu-heinäkuu-2017Veera-asu-8-heinäkuu-2017

Heinäkuu 2017 

Asu on heinäkuulta Helsingin reissulta, vaikka postaus on julkaistu syyskuussa. :)

Veera-asu-10-elokuu-2017Veera-asu-11-elokuu-2017Veera-asu-12-elokuu-2017Veera-asu-13-elokuu-2017

Elokuu 2017

Kesällä tulee kyllä aina käytettyä värikkäitä vaatteita huomattavasti muita vuodenaikoja enemmän. Ja toi hame oli kyllä hyvä löytö kirppikseltä. Muistaakseni maksoi vaan pari euroa!

Veera-4-asu-marraskuu-2017Veera-5-asu-marraskuu-2017

Marraskuu 2017 

Syksyllä ei ollut oikein inspiraatiota pukeutumiseen. Käytin isoja neuleita koko syksyn, kun peittelin vauvamahaa vielä siinä vaiheessa. Syksyllä ei tullut otettua asukuviakaan lähes ollenkaan.

Veera-3-asu-marraskuu-2017

Marraskuu 2017

Huomaa kuvista mikä on mun lempihuivi, kun toi ruskea näkyy näköjään tosi, tosi monissa kuvissa. :D Pitäisi käyttää enemmän muitakin huiveja ja tänä vuonna voisi kyllä hankkia vähän täydennystä huivikokoelmaan. Veera-2

Joulukuu 2017 

Veera-1

Joulukuu 2017 

Joulukuussa tuli käytettyä paljon mekkoja ja sama linja varmasti jatkuu nyt alkuvuodesta ja keväällä. Ihan parhaita päällä tällä hetkellä. :)

Veera-asu-23-joulukuu-2017

Tänä vuonna hankintalistalla on ainakin musta arkilaukku, enemmän laadukkaita huiveja sekä muutama uusi mekko. Tänään onneksi löysin alennusmyynneistä yhden mustan pitkähihaisen mekon arkikäyttöön. Siitä laitan kuvia tässä lähipäivinä!

Outfit, Lifestyle, Fitness, Food, Work & Studies

Vuoden 2017 luetuimpia postauksia

03/01/2018

Hei taas! Toivottavasti vuosi 2018 on lähtenyt kaikilla hyvin alkuun. Tämän vuoden ensimmäiseen postaukseen ajattelin koota vuoden 2017 luetuimpia postauksia. Viime vuonna toteutin samanlaisen postauksen.
Veera-kuva-1

Onnellisia uutisia (joulukuu)

Koko vuoden luetuimmaksi postaukseksi nousi vähän aikaa sitten täällä blogissa julkaistu postaus, jossa kerroin vauvauutisista. Pian meitä on kolme! <3

Veera-Kautto-blogi1
Nopea ja helppo keskivartalotreeni kotona (syyskuu)

Postaus nopeasta ja helposta treenistä kotona.

Veera-blogi-1
Viikon kuulumisia ja hyviä uutisia!  (kesäkuu)

Otettiin kyseisen postauksen kuvat nopeasti siskoni kanssa eräs iltapäivä perheeni pihassa, kun oli ihanan lämmintä ulkona. Tuolloin mulla oli töistä monta vapaapäivää putkeen, otettiin omalla terassilla aurinkoa, tehtiin salaattia mamman kasvimaan yrteistä ym, tehtiin pihatreenejä äidin ja siskojen kanssa, käytiin lenkillä, oltiin mökillä, tehtiin itse jäätelöä jne. Olin iloinen myös siitä, että mulle ja poikaystävälleni tuli molemmille kandityöstä 4 arvosanaksi. Oli helpottunut ja hyvä olo, kun viime kevään projekti saikin hyvän päätöksen.
Veera-Kautto-blogi-2

Kysymyksiin vastauksia osa 1  (tammikuu)

Muistin, että tämä postaus olisi ollut paljon vanhempi, mutta kyllä se vaan oli julkaistu tammikuun alussa! Kyseisessä postauksessa vastailin teidän lukijoiden laittamiin kysymyksiin.

Gluteeniton-maidoton-välipala-1
Helpot maidottomat ja gluteenittomat välipalat  (toukokuu)

Kolme erilaista välipalavinkkiä (gluteeniton, maidoton). Jos haluatte, voin tehdä enemmän postauksia gluteenittomista ja maidottomista esim. aamu-, väli- ja iltapaloista?
Veera-2

Vinkki treenivaatteisiin liittyen ja smoothieohje (helmikuu)

Postauksessa kerroin mm. Aim’n merkin trikoista, joista tykkään kovasti! Mukana myös terveellinen ja hyväksi todettu vihersmoothieohje. :)
Veera-Kautto-blogi-1
Kesäilta Helsingissä  (heinäkuu)

Asu Helsingin reissulta. Meillä oli siskojen kanssa tosi kiva pieni hotelliloma Helsingissä viime kesänä. Istuttiin kahviloissa, käytiin jätskillä, kierreltiin kauppoja, käytiin Hietsun kirppiksellä, istuttiin hotellin aamupalalla varmaan kolme tuntia :D, kierreltiin illalla pitkin aurinkoista Helsinkiä jne. Tällainen reissu ollaan toteutettu nyt jo kahtena kesänä peräkkäin ja ehkä ensi kesänä taas uudelleen.
Veera-blogi-2

Mitä syksyllä?  (syyskuu)

Tässä postauksessa kerroin mitä suunnitelmia mulla oli viime syksyä varten esim. opintoihin ja töihin liittyen.

Veera-Kautto-Olli
Rento asu ilta-auringossa (heinäkuu)

Tulipas ikävä kesää, kun katsoi näitä kuvia! Ja muistui taas mieleen miten paljon helpompaa kesällä kuvaaminen on, kun valoa riittää ihan iltaan saakka!

Lempi-1
Lempi (huhtikuu)

Postaus pikkusiskostani Lempistä. :) Otettiin kuvat just ennen keilaamaan lähtemistä, meillä oli tosi hauska ilta tuolloin, kun Lempi oli käymässä meidän luona Kuopiossa.

Veera-FitWood-1
Kotitreeni ja FitWoodin treenipöytä (joulukuu)

Tämäkin postaus oli noussut yllättävän korkealle, vaikka tästä ei oo pitkä aika, kun julkaisin tämän. Jos kotitreenijutut kiinnostaa niitä voin tehdä enemmänkin. :) Toki nyt liikkuminen on vähän haastavampaa, mutta ainakin viimeistään ensi kesänä treenipostaukset voisivat tulla ajankohtaiseksi. Tällä hetkellä liikun tietenkin vaan sen mukaan mikä tuntuu hyvältä. :)

Mukavaa iltaa kaikille!

Outfit, Lifestyle, Baby

27.12

27/12/2017

Veera-joulu-4

Pian sitä juhlitaan taas uutta vuotta. Voisin ehkä koota jossain vaiheessa kuvia tältä vuodelta eri postaukseen ja muistella tätä vuotta tarkemmin. Mutta tähän vuoteen on mahtunut melko paljon kaikkea ja monia uusia juttuja. :)

Keväällä aloitin uudessa työssä, kirjoitin kandidaatintyön työhyvinvoinnista ja suoritin kandivaiheen kursseja. Kesällä mm. olin töissä ja tein kesäopintoja. Loppukesästä saatiin vauvauutiset. <3 Syksyllä aloitin maisterivaiheen opinnot, tein töitä (kirjoitin uuden työsopimuksen ja jatkoin töitä samassa työpaikassa), tein jonkin verran blogitöitä sekä suoritin viimeiset pakolliset kandivaiheen kurssit loppuun. Syksyyn kuului myös mm. ensimmäiset neuvolakäynnit, jännittävää aikaa. Ja tietenkin vuoteen on mahtunut tosi paljon kaikkea muutakin kuten reissut, ihanat lomat jne.

Veera-joulu-5
Veera-blogi-12
Veera-004

Ensi vuosi tuleekin olemaan sitten hyvin erilainen. :)

Tälle loppuvuodelle on monia mukavia juttuja luvassa. Vietän vielä hetken aikaa lomaa perheeni luona, jonka lisäksi juhlitaan poikaystäväni kanssa uutta vuotta ja hänen synttäreitä vähän jälkikäteen.

Kuvat Lempi