Browsing Category

Baby

Outfit, Lifestyle, Baby

Mun viikko

13/03/2018

Mammaloma on lähtenyt täällä hyvin käyntiin! Tekemistä vielä riittää, mutta viimeiset viikot yritän ottaa rauhallisemmin ja kerätä energiaa, jotta jaksaa kohta heräillä todennäköisesti monta kertaa yössä… :)
Oon katsonut, että ”Toivepostaus: mun maanantai” -postaus oli yllättävän suosittu. Niinpä tein tällaisen vähän vastaavanlaisen jutun, mutta tällä kertaa tässä olisi kurkistus koko mun viikkoon.

Veera-blogi-2

Maanantai

Eilen pidin koko päivän siivouspäivää. Imuroin, pyyhin pölyt, pesin pyykkiä aamusta iltaan, laitoin vauvan hoitopisteen valmiiksi, tein ruokaa, katsoin mitä vauvan vaatteita vielä tarvitsee hankkia, järjestelin kotia, silitin ihan liian korkeeksi kertyneen vaatekasan ja niin edelleen. Viime aikoina siivoominen yms oli jäänyt aika vähälle, kun viime viikolla tein viimeisiä melko pitkiä työvuoroja, olin Keski-Suomessa perheeni luona ja loppuviikon vietin poikaystäväni perheen luona. Huomasi kyllä, että viime aikoina kotona on käyty vain kääntymässä. :D Illalla saunottiin ja laitettiin vaunut tilaukseen!

Tiistai 

Tänään to do -listalla on blogiin liittyviä töitä, sähköpostien hoitamista, kauppareissu, puhelimen hankinta sekä illalla pinnasängyn kasaus. Aamun tein kotona hommia, jonka jälkeen menin yliopistolle salaattilounaalle ystäväni kanssa. Tällä hetkellä teen muutaman tunnin tässä yliopistolla koneella hommia, kun odottelen Ollia tentistä, jonka jälkeen tehdään joka viikkoinen kauppareissu Prismaan. Samalla käydään hankkimassa mulle (todennäköisesti) Iphone 8... Hankin viimeksi mulle Iphone 7 -puhelimen, mutta se isompi näyttö olisi varmasti mulle käytännöllisempi! Puhelimella tulee nimittäin tehtyä paljon hommia, sähköpostien hoitamista yms joten isommalla näytöllä ne hoituisi varmasti kätevämmin.
Ilta ollaan kotona, kun meille saapuu Ikeasta kotiinkuljetuksella mm. pinnasänky, patja vauvalle, kylpyamme jne. Illalla laitetaan siis vauvan sänky yms valmiiksi! Olis myös ihana lukea jotain kirjaa, lukeminen on jäänyt nyt ihan liian vähälle.

Veera-blogi-5
Veera-blogi-1

Keskiviikko

Huomenna mulla on tiedossa opiskelupäivä. Vielä on monta kurssia tekemättä ennen toukokuuta! Meen aika varmasti päiväksi yliopistolle. Huomiselle mulla ei oo kauheesti muuta suunnitelmaa. Illalla varmaan katotaan Netflixiä ja teen kotona rauhallista jumppaa/venyttelen. Jos päivä ei mee kauheen pitkäksi, teen postauksen / postauksia joko luonnoksiin tai blogiin.

Veera-blogi-6

Torstai 

Torstaina opiskelua, blogia ja uimahallissa käyminen. Vesijuoksi, vesijumppa ja uinti sopivat tällä hetkellä paremmin kuin hyvin! Torstaina otetaan jossain välissä raskauskuvia muistoksi. Illalla käyn teellä hyvän ystäväni luona, joka on muuttanut juuri uuteen kotiin.

Veera-blogi-7

Perjantai, lauantai, sunnuntai 

Perjantaina lähden taas Keski-Suomeen. Olli ei pääse tänä viikonloppuna meille, mutta lähden yksin käymään muutaman päivän perheen luona. Todennäköisesti pysähdyn matkalla Jyväskylään ja käyn siellä kahvilla ja palauttamassa keskustaan paidan, mikä ei ollutkaan sopiva.
Perheen luona yleensä lenkkeillään, käydään mummolassa, tehdään hyvää ruokaa yms. Kuulemma leivotaan myös juustokakkua ja mun ehdotus olisi myös porealtaassa käyminen. <3 Voi olla, että siskoni haluaa käydä uimahallissa, joten siinä tapauksessa lähden ehdottomasti hänen mukaansa! Viikonloppuna otetaan myös siskojeni kanssa erään tulevan blogikampanjan kuvat. Täytyy myös aika varmasti tehdä jossain välissä vähän kouluhommia eteenpäin… Mutta pitää mennä ihan oman olon ja jaksamisen mukaan!

Veera-blogi-8

Näiden lisäksi tälle viikolle olisi to do -listalla passin uusiminen/henkilökortin hankkiminen, pakettien hakeminen postista, uusien silmälasien ostaminen (enkö nimittäin hukannut töihin mun edelliset, onneksi ne eivät olleet kalliit!) ja Helsingin hotelliloman varaaminen, pitää ne mahduttaa johonkin väliin tai siirtää osa ens viikkoon. :) 

Kivaa päivää kaikille!

Lifestyle, Baby

Ensimmäinen lomapäivä

07/03/2018

Veera-Jyväskylä-blogi-1
1. Kakkupalalla loman alun kunniaks / 2. Polarn O. Pyretin niin kivoja vauvanvaatteita! / 3. testiin Lancomen peitevoide / 4. Miriam’s kahvilan salaatti ei petä. :)

Ensimmäinen lomapäivä! Tai eihän tää oikeesti oo pelkkää lomailua, tällä hetkellä on työn alla opinnot ja blogi, mutta kyllähän tää helpottaa tosi paljon nyt kun molempia voi tehdä monelta vain ja huilata silloin kun tarvii! Tänään pidin kuitenkin ihan kokonaan vapaata. Pysähdyin Jyväskylään ennen perheen luokse menoa, aurinko paistoi ja tuntui kyllä jo ihan keväältä. Kävin salaatilla ja otin kakkupalan äitiysloman alun kunniaksi.. :) Kiertelin liikkeitä ja sain vihdoin ja viimein aikaiseksi hankkia maitohappobakteereita ja uuden peitevoideen, mitkä molemmat ovat olleet ostoslistalla jo pitkän aikaa. Toi Lancômen Effacernes Longue Tenue -peiteaine sävyssä 015 beige natural vaikutti ainakin tosi hyvältä, mutta saa nähdä onko sekään riittävän peittävä. Oon kokeillut tosi monia eri tuotteita läpi ja mikään ei oikein oo toiminut riittävän hyvin. Seuraavaksi toi siis testiin!

Nyt meen teen keittoon, laitan jotain hyvää iltapalaa ja aloitan jonkun uuden kirjan. Äidin kirjahyllyssä onkin paljon mielenkiintoisia kirjoja mistä valita!

Lifestyle, Baby

Äitiyslomalle!

06/03/2018

Veera-blogi-Ideal-Of-Sweden-puhelimenkuoret-1

Tein tässä neljä tosi pitkää päivää töitä ja kaikkia hommia. Nyt onkin kyllä ihan epätodellinen olo, kun tänään oli viimeinen työpäivä ennen äitiysloman alkamista. Enemmän aikaa ja ihan erilainen arki tiedossa! Ei sitä jotenkin edes tajunnut tänään, kun tyhjensin siellä töiden jälkeen vaatekaappia ja laatikoita, että nyt en yhtäkkiä tulekaan tänne hetkeen! Tietenkin oli haikea olo pakata tavaroita kasaan, niin kivoja työkavereita jne! Heiltä sain muuten aivan ihanan lahjan, kauniin Polarn O. Pyretin kesäsetin vauvalle. Kiitos tosi paljon! <3

Nyt olisi sitten tarkoitus opiskella aika paljon tämä maaliskuu ja huhtikuu, tehdä blogia ja laittaa kaikki loput jutut valmiiksi, kuten kirjoitinkin tässä vähän aikaa sitten. Mm. pinnasängyn, ammeen ja patjan ostinkin just tänään, mutta vielä pitäisi laittaa mm. vaunut tilaukseen. Todennäköisesti päädytään Stokken Trailz yhdistelmävaunuihin, ne vaikuttaa ainakin tosi hyviltä kaikin puolin!

Nyt pitäis järjestellä vielä koti kuntoon (miten voi saada ihan kauheen sotkun aikaiseksi vain muutamassa päivässä…) ja pakata, koska huomenna lähden heti aamusta kohti Keski-Suomea loman alun kunniaksi. Vähän vähillä yöunilla mennään nyt, mutta pitää nukkua huomenna koko matka kotiin… Muutama päivä menee siis perheen luona ja sitten matkustan viikonlopuksi poikaystävän vanhempien luokse viettämään viikonloppua.

Ja saa antaa hotellivinkkejä Helsinkiin! Ajateltiin, että tehtäisiin pieni yhteinen loma Helsinkiin kahdestaan tässä ihan lähiaikoina ennen vauvan saapumista. Ulkomaanmatkalle ei aikataulut anna periksi lähteä, enkä muutenkaan uskaltaisi enää tässä vaiheessa matkustaa ulkomaille, mutta pieni reissu Suomen sisällä on varmasti myös tosi kiva tähän väliin! :)

Palaillaan heti huomenna!

Lifestyle, Baby

Kuulumisia

26/02/2018

Veera-blogi-26.2.2018Veera-raskaus-26.2.2018Veera-raskauskuvia-blogi-26.2.2018 kopioVeera-blogi-raskaus-26.2.2018

Pikaiset kuulumiset tähän väliin!

Siskoni otti nämä kuvat musta noin pari viikkoa sitten samalla kun hän otti mm. tämän kuvan. Kiitos Lempille jälleen kerran kuvista!
Kaikki on tosiaan sujunut hyvin tähän saakka ja tuntuu kyllä ihan uskomattomalta ajatella, että pian alkaa jo viikko 31! Ei ole enää siis paljoa jäljellä! Oon kiitollinen siitä, että kaikki on sujunut hyvin tähän mennessä ja olo on suht. hyvä (vaikkakin jo aika tukala..). Välillä oon myös tosi väsynyt, mutta se varmasti kuuluu asiaan jo tässä vaiheessa.
Mun äitiysloma alkaa itseasiassa jo ensi viikolla ja kiva päästä laittamaan kaikki valmiiksi, hankkimaan loput tarvikkeet jne. Lisäksi aion rentoutua, katsoa paljon Netflixiä, liikkua rauhallisesti, kokkailla kotona terveellisiä ruokia, tehdä blogia, opiskella tän kevään viimeisiä kursseja alta pois sekä eri tavoin valmistautua vauvan tuloon!
Pian alkaa ihan uusi elämänvaihe. <3

Lifestyle, Collaboration, Baby

PikkuVanilja Suloinen tarina sinusta vauvakirja

20/02/2018

PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi Veera 16

Multa on toivottu postauksia hankinnoista, joita oon tehnyt vauvalle. Kun aloin tekemään listaa, mitä kaikkea vauvalle tulee ostaa ja mitä haluaisin hankkia ns. pakollisten lisäksi, tuli vauvakirja ensimmäisten joukossa mieleen. Ajattelin, että tällaisen haluan ehdottomasti tehdä ja antaa omalle tytölle joskus tulevaisuudessa. :) Tietenkään tällainen ei ole välttämätön hankinta kuten vaikkapa vaunut tai vaatteet, mutta mielestäni aivan ihana lahja antaa joskus lapselle luettavaksi! Kuitenkin niin monet asiat voivat unohtua vuosien varrella, mutta kun ne laittaa kirjaan heti ylös, on niitä varmasti tosi mukavaa muistella tulevina vuosina. Itse luin oman vauvakirjan läpi vasta 24-vuotiaana ja oli kyllä mielenkiintoista (ja hauskaa!) katsoa mitä musta on kirjoitettu ylös mm. minkälainen olin pienenä, mitkä oli mulle tärkeitä asioita jne. Tietenkin kirjan voi antaa lapselle jo huomattavasti aikaisemmin. Joka tapauksessa, tällainen ilahduttaa varmasti niin lasta kuin vanhempiakin!

PikkuVanilja vauvakirja Veera Kautto 2PikkuVanilja-vauvakirja-Veera-KauttoPikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 9
Eikö olekin kaunis!
PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta Veera Kautto 7

Tähän kirjaan voi kirjoittaa muistot talteen raskausajasta kahteen ikävuoteen saakka. Tarkoituksena olisi laittaa kirjaan talteen myös valokuvia. Kirjassa on noin 200 sivua ja siihen jätetty tilaa myös kuville ja tarinoille. Kirja sopii niin pojalle kuin tytöllekin. Tarkempia kuvia siitä miltä kirja näyttää sisältä, löydät täältä.

PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 15
PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 21
PikkuVaniljan valikoimassa on kyllä paljon nättejä juttuja. Vauvakirjan lisäksi laitoin ensimmäiseen tilaukseen leikkimaton ja ton kuvissa näkyvän pehmopupun, mikä löytää pian paikkansa vauvan pinnasängystä. Arvatkaa vain tekisikö mieli tilata vielä vaikka mitä lisää, niin kivoja vaaleansävyisiä juttuja vauvalle! Ja täytyy sanoa, etten oo varmaan koskaan tilannut netistä mitään, mikä olisi lähetetty näin tyylikkäästi pakattuna! PikkuVaniljasta saa muuten paketoinnin pienellä lisähinnalla.

PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta Veera Kautto 4PikkuVanilja vauvakirja Suloinen tarina sinusta blogi 12

Kirjaan on saatavilla myös kuvissa näkyvä koru, jota voi käyttää kirjanmerkkinä/koristeena. Korun löydät halutessasi myynnistä täältä.

PikkuVanilja vauvakirja suloinen tarina sinusta blogi 13

Ja pakko sanoa, etten voi vieläkään uskoa todeksi, että meitä on kohta kolme! Olisipa jo toukokuu. <3

Kuvissa näkyvän Suloinen tarina sinusta -vauvakirjan löydät PikkuVaniljan sivuilta täältä.

*Yhteistyössä PikkuVanilja