Browsing Category

Beauty

Beauty, Collaboration

Vuoden 2017 omat suosikit kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteista osa 2

22/01/2018

Tässä toinen osa mun vuoden 2017 lemppari kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteista. Ensimmäinen postaus löytyy täältä. Tähän oon siis koonnut vuoden 2017 postauksista ne tuotteet, joista tykkäsin tosi paljon!

Inika-huulipunat-Veera-blogi-2
Inika-huulipunat-Veera-blogi-1

Inika huulipunat. Postaus huulipunista löytyy täältä.

Jurlique-ihonhoito-blogi
Jurlique-ihonhoito-blogi-2

Jurliquen kosteusvoide vartalolle ja suihkugeeli. Erityisesti nyt raskausaikana pyrin suosimaan luonnollisempia tuotteita.

MayBeauty-blogi-kokemuksia
May-Beauty-blogi-kokemuksiaMayBeauty-blogi-kokemuksia-2May-Beauty-FaceGel-kokemuksia

MayBeauty FaceGel. Niin tehokas tuote!

Jurlique-ihonhoito-blogi-3Jurlique-ihonhoito-blogi-1Jurlique-ihonhoito-blogi-4Jurlique-ihonhoito-blogi-5
Jurlique ihonhoitotuotteet kasvoille.

Rentouttavaa iltaa kaikille!

Beauty, Lifestyle, Collaboration

Vuoden 2017 omat suosikit kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteista osa 1

16/01/2018

Vuoden aikana tuli kokeiltua yhtä jos toista uutta tuotetta. Kokosin tähän postaukseen sellaisia ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita, joista tykkäsin (ja tykkään edelleen) ihan erityisen paljon. Blogiin päätyy muutenkin vain hyvin pieni osa niistä tuotteista, joita kokeilen ja käytän, mutta tässä nyt sellaiset omat 1. suosikit vuodelta 2017! Nämä eivät ole missään järjestyksessä. Teen näistä vielä toisenkin postauksen, kun näitä tulikin nyt yllättävän paljon…

Pian suunnataan sitten katse ihan kokonaan tämän vuoden juttuihin ja vuoden 2017 jutut saavat jäädä taakse. :) 

Swiss Clinic Skin RenewalSwiss Clinic Skin Renewal 3Swiss Clinic SkinRenewal 1Swiss Clinic Skin Renewal 2

SwissClinic merkin Skin Renewal -setti. Postaukset löytyvät täältä ja täältä.

Lumene-joulukalenteri-1Lumene-joulukalenteri
Lumene joulukalenteri tuotteet

Lumene joulukalenteri. Postaukset löytyvät täältä ja täältä.

Lumene-Glow-Boost-2
Lumene-Glow-Boost
Lumene-Glow-Boost-1
Lumene Glow Boost.

May-Beauty-kasvonaamio-2May-Beauty-kasvonaamio-3May-Beauty-kasvonaamio

MayBeauty Pore Mask. 

May-Beauty-Face-Mask-2May-Beauty-1

MayBeauty Face Mask.

Mia-Höytö-2Mia Höytö 9
Mia Höytö blogi kokemuksia
Mia Höytö -tuotteet.

 

Beauty, Lifestyle, Collaboration

Inika Organic kosmetiikkaa testauksessa

28/12/2017

*Yhteistyössä Inika Organic
Veera-Inika-meikit-blogi-1

Nyt kun odottaa vauvaa, oon ollut tarkempi mitä kosmetiikkatuotteita käytän arjessa. Tietenkin voisin olla vielä tarkempi, mutta oon yrittänyt kiinnittää asiaan aikaisempaa enemmän huomiota. Osan ns. normikosmetiikan tuotteista oon jättänyt kokonaan pois.

Inika-meikit-1

Inika Mineral Foundation SPF 25 Unity – Inika Mineraalipuuteri spf 25

Normikosmetiikan meikkivoiteet vaihdoin kesän jälkeen Inika merkin Loose Mineral Foundation SPF25 mineraalipuuteriin. Inikan tuote-esittelyn mukaan 100% puhtaat maasta johdetut mineraalit sulautuvat helposti ihoon ja tekevät ihosta viimeistellyn. Olen täysin samaa mieltä, koska mielestäni tämä tuote jättää tasaisen ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Tämä myös peittää yllättävän hyvin erityisesti ihon pieniä virheitä. Näkyvimpiin näppyihin ja tummiin silmänalusiin laitan vielä erikseen peitevoidetta.  Lisäksi tässä tuotteessa on SPF25 -suojakerroin, se on luonnollisesti vedenkestävä, ei sotke ja on allergia- ja ihotautilääkärien testaama.

Oon sanonut tämän aikaisemminkin, mutta sanompahan vielä kerran: kun käyttää puhtaista raaka-aineista valmistettuja kosmetiikkatuotteita, tulee itselle huomattavasti parempi olo kun tietää, että ne ovat kuitenkin parempi ja terveellisempi valinta. :)

Käyttö:
Annostele pieni määrä jauhetta esimerkiksi purkin kannelle. Pyyhkäise kabuki-sivellintä puuterijauheessa. Tämän jälkeen levitä tuotetta kaikkialle kasvoille. Toista jos haluat peittävämmän lopputuloksen.

Tuotteesta tarkempaa infoa löydät halutessasi esimerkiksi täältä.

Inika-meikit-3

Inika Certified Organic Perfection Concealer –  Inika Sertifioitu Orgaaninen peitevoide

Tää peitevoide on kevyen tuntuinen ja jättää kauniin pinnan, mutta peittää kuitenkin esimerkiksi tummat silmänaluset ja ihon punaiset läntit hyvin. On ollut myös riittoisa, koska tuotetta tarvitsee yhdellä kertaa hyvin pienen määrän!

Käyttö:
Käytä sivellintä tai taputtele sormenpäillä peitevoidetta silmiesi alle tummentumiin tai vähennä punoitusta ja pigmenttejä.

Tuotteesta lisätietoa löydät halutessasi esimerkiksi täältä.

Inika-kosmetiikka-blogi-5

Aikaisemmin julkaisin postauksen Inika huulipunista. Sen löydät täältä.

Inika merkin tuotteita Suomessa myy esimerkiksi Kikas.

*Tuotteet on saatu testikäyttöön 

Beauty, Lifestyle

Pieni syntymäpäivälahja itselleni

19/12/2017

Lancome Tresor in Love hajuvesi blogi 6

Vietin synttäreitä toissaviikolla ja halusin hankkia itselleni jotain pientä ja tarpeellista. Uusi hajuvesi on ollut ostoslistalla jo pitkään ja tästä tykkäsin samantien tosi paljon! Tämä Lancôme Trésor in Love ei ole omaan makuuni liian voimakas vaan sellainen raikas, hedelmäinen kukkaistuoksu. Tuoksussa on mm. nektariinia, seetripuuta, ruusua ja jasmiinia. Saan monista tuoksuista päänsärkyä, mutta tätä pystyn onneksi käyttämään ilman ongelmia. Oon nuorempana käyttänyt Lancôme Trésor Midnight Rose  -tuoksua ja siitäkin tykkään edelleen. Tosi hyviä mielestäni molemmat.  :)

Lancome Tresor in Love hajuvesi blogi 22Lancome Tresor in Love hajuvesi blogi 7

Ps. Nyt oon parhaillaan matkalla perheeni luokse loman viettoon. Tämän syksyn kaikki kouluhommat on tehtynä ja töistä mulla on 1,5 viikon loma! Poikaystäväni menee myös viettämään lomaa oman perheensä luokse. Uutta vuotta juhlitaan sitten poikaystäväni kanssa Kuopiossa. Mutta sitä ennen vietän kivan loman perheen kanssa. Tätä on odotettu! :) 

Beauty, Lifestyle, Collaboration

Joulua kohti!

16/12/2017

*Yhteistyössä Lumene Veera-Lumene-joulukalenteri-2

Tein aikaisemmin postauksen Lumenen joulukalenterista. Tässä omia suosikkeja niistä tuotteista, joita kalenterista on tähän mennessä avautunut (kuvat on otettu muutamia päiviä sitten, joten kalenterista on avautunut näiden lisäksi lisää tuotteita). 
Jos haluatte, että teen esimerkiksi erillisen postauksen jostain tietystä tuotteesta, laittakaa kommenttiboksiin viestiä (kalenterin koko tuotelista löytyy täältä). 

Lumene-joulukalenteri-1

Nordic Chic Huulipuna – Sävy 11 Kevät Mini

Pirteä sävy ja esim. kevyeen arkimeikkiin ihan täydellinen. Huulia ei välttämättä tarvitse rajata ollenkaan. Just sellainen nopea ja helppo tuote viimeistelemään arkimeikin ja jota voi kuljettaa laukussa mukana ja lisäillä tarpeen tullen päivän mittaan. Kosteuttavan tuntuinen huulilla kuten luvataankin. Tätä huulipunaa on myynnissä yhteensä jopa 16 eri sävyssä.

Nordic Chic Silmämeikin pohjustusvoide 5ml

En oo aikaisemmin käyttänyt kuin harvoin silmämeikin pohjustusvoidetta ja nyt olenkin miettinyt, että pitäisi ehdottomasti käyttää tällaista tuotetta useammin! Tämä kyllä oikeastikin auttaa pitämään silmämeikin siistimpänä pidempään. Jos levitän nopeaa arkimeikkiä tehdessä esimerkiksi vain vähän vaaleaa luomiväriä en ole käyttänyt tätä, mutta etenkin silloin, kun teen huolellisemman silmämeikin tällaista kannattaa ehdottomasti käyttää. Tuote sopii myös huulimeikin pohjustukseen mistä plussaa! 

Lumene-joulukalenteri-6Lumene-joulukalenteri-4

GEL EFFECT kynsilakka 

Näissä lakoissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Paljon eri sävyvaihtoehtoja. Tykkään myös näiden koostumuksesta. Ei ole liian vetistä eikä liian paksua. Helposti levittyvä.

GEL EFFECT Hoitava Alus- ja Päällyslakka 5ml

Kätevää kun on alus- ja päällyslakka on niin sanotusti samassa paketissa. Aluslakka auttaa värilakkaa levittymään tasaisemmin. Lisäksi tuote parantaa värilakan kestävyyttä ja pysyvyyttä.

Lumene-joulukalenteri-2Lumene-joulukalenteri-3

SISU Hoitava kosteusvoide 15ml

Näistä kalenterin kosteusvoiteista mun lemppari. Jotenkin älyttömän ihana ja erilainen tuoksu kuin muissa kosteusvoiteissa, joita oon käyttänyt aikaisemmin. Tosi erilainen hyvällä tavalla! Tuoksusta tulee mieleen sellainen raikas metsä, kesän mökkireissut ja pihasaunassa saunominen. :) Ja itse voide tuntuu täyteläiseltä ja on hoitavan tuntuinen.

Veera-Lumene-joulukalenteri-9

Mä teen töitä vielä pari päivää, jonka jälkeen pääsen perheen luokse viettämään joululomaa! <3
Rauhallista viikonloppua kaikille!